stillex Huzurumsu.. Kayıtlı Üye 2 Aralık 2010 20.686 467 448 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi toffler #21 sarfansari .!.: Emeğinin karşılığını almışsındır umarım canım. Genişletmek için tıkla... Atanamadım henüz.
sarfansari .!.: Emeğinin karşılığını almışsındır umarım canım. Genişletmek için tıkla... Atanamadım henüz.
Dionisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 8.146 14 158 36 İstanbul 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi toffler #22 stillex .!.: Hiç kabullenmedim bu durumu hatta bir çok makama ve kuruma mektup ya da mail attım ama hep klasik cevaplar geldi. Sistem oturmuş gidiyor hep aynı cevap kurumumuzun atamayla bir ilgisi yok dpb ile irtibata geçir felan filan Genişletmek için tıkla... Evet kesin öyledir günahlarını alıyorsun canım ya :))) Katiplikte dönen olayları izleyeceğiz daha dur bekle. Son 1 hafta
stillex .!.: Hiç kabullenmedim bu durumu hatta bir çok makama ve kuruma mektup ya da mail attım ama hep klasik cevaplar geldi. Sistem oturmuş gidiyor hep aynı cevap kurumumuzun atamayla bir ilgisi yok dpb ile irtibata geçir felan filan Genişletmek için tıkla... Evet kesin öyledir günahlarını alıyorsun canım ya :))) Katiplikte dönen olayları izleyeceğiz daha dur bekle. Son 1 hafta
stillex Huzurumsu.. Kayıtlı Üye 2 Aralık 2010 20.686 467 448 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi toffler #23 sevgi_melegi .!.: Evet kesin öyledir günahlarını alıyorsun canım ya :))) Katiplikte dönen olayları izleyeceğiz daha dur bekle. Son 1 hafta Genişletmek için tıkla... Fena alıyorum hemde Çalışmak bile gelmiyor içimden katipliğe girdim sırf içim rahat olsun diye.Birde buradan boyumun ölçüsünü alayım belki rahatlarım
sevgi_melegi .!.: Evet kesin öyledir günahlarını alıyorsun canım ya :))) Katiplikte dönen olayları izleyeceğiz daha dur bekle. Son 1 hafta Genişletmek için tıkla... Fena alıyorum hemde Çalışmak bile gelmiyor içimden katipliğe girdim sırf içim rahat olsun diye.Birde buradan boyumun ölçüsünü alayım belki rahatlarım
Dionisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 8.146 14 158 36 İstanbul 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi toffler #24 stillex .!.: Fena alıyorum hemde Çalışmak bile gelmiyor içimden katipliğe girdim sırf içim rahat olsun diye.Birde buradan boyumun ölçüsünü alayım belki rahatlarım Genişletmek için tıkla... Bende aynen deneme amaçlı. Deneme yanılma mı olur yamulma mı orasını şuan bilemiyorum :) Ama yine de iyimser olayım da inş girebilelim.
stillex .!.: Fena alıyorum hemde Çalışmak bile gelmiyor içimden katipliğe girdim sırf içim rahat olsun diye.Birde buradan boyumun ölçüsünü alayım belki rahatlarım Genişletmek için tıkla... Bende aynen deneme amaçlı. Deneme yanılma mı olur yamulma mı orasını şuan bilemiyorum :) Ama yine de iyimser olayım da inş girebilelim.
stillex Huzurumsu.. Kayıtlı Üye 2 Aralık 2010 20.686 467 448 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi toffler #25 sevgi_melegi .!.: Bende aynen deneme amaçlı. Deneme yanılma mı olur yamulma mı orasını şuan bilemiyorum :) Ama yine de iyimser olayım da inş girebilelim. Genişletmek için tıkla... Umarım umarım Boşa kürek çekmek yorucu
sevgi_melegi .!.: Bende aynen deneme amaçlı. Deneme yanılma mı olur yamulma mı orasını şuan bilemiyorum :) Ama yine de iyimser olayım da inş girebilelim. Genişletmek için tıkla... Umarım umarım Boşa kürek çekmek yorucu