Arkadaşlar uzun sürelerdir çalışıyorum. En son 3 sene kadar kurumsal, cok iyi bilinen, çok iyi şartları olan bir şirkette çalışıyordum herşey o kadar güzeldi ki... arkadaşlıklar, ortam, yöneticiler herşey harikaydı. Tek kafama takılan pozisyon olarak ne zaman yükselicegim ve daha iyi maaş isteğiydi. Çalışırken maaşımdan yüzde 40 daha fazla maaşı olan ve kariyerimde daha iyi noktaya gelcegim bir iş teklifi aldım ve işten tazminatımı bırakarak istifia ettim
Kabusta burda başlıyor.Yeni işimde ortam çok çok kötüydü kimse benle muhatap olmuyor, bana dair özel bir soru bile sormuyorlardı.Öğle aralarında ben bir bankta oturuyorum onlar karsı bankta oturuyor.Sabah işyeri alanına aynı anda giriyoruz günaydınlarıma kafa sallayıp benden 10 adım önden yürümeler...Departman arkadaslarım 1.5 ay boyunca cep telimi bile almıyordu bırde sureklı kendı aralarında yuksek sesle konusup,onun bunun arkasından konusup, işle ilgili hep mutsuzluk isyan dinliyordum. Bir de yaşı büyük bir adam vardı departmanda belden asagı sürekli küfür eden, benımle tek diyaloga giren ama beni rahatsız eden lakayit konuşmalar yapan... Artık tahammül edemez olmustum ve 1.5 ay sonra istifamı verdim
1 ay evde yattım sonra yeni bir iş buldum
Burda da benden once 3 tane kızı kacırmıs bır yonetıcıyle mucadele ettim maillerime herşeyime mudahale edip geceleri ve haftasonu dahi bana mail atıp iş yaptırmak isteyen işkolik bir kadın. Sonra ögle arasında bir arkadaşa dert yanınca o da sen cok yıpranırsın bu kadınla eski işine dönebiliyorsan dön çok zor biri bundan oncekiler hep kaçtı geceleri mail atar herşeye karışır küser hatta telefonlarını bile kapatıyordu kızların falan dedi ben de zaten mutsuzdum mülakatta bahseildmeyen işlerde çıktı ortaya gece uyuyamıyor sabahta kalbimde acıyla uyanıyor işe hiç gitmek istemiyordum ve bu işe de 1 hafta anca dayanıp çıktım
Şimdi 1 gün oldu işssizim tekrar. Artık kendimde sorun olduğunu düşünmeye başladım. Bu anlattıklarım işten çıkmaya sebep mi sizce. Siz olsanız ne yapardınız ? Ben mı çok şımarık ve hassas davranıyorum. Kimseye bu iştende çıktım diyemiyorum utancımdan. Kendi kendimi yiyorum sıradaki de mi böyle olucak diye lütfen akıl verin bana...