- 7 Ocak 2022
- 428
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Ne işi bu?Ben bir işte çalışıyorum ama 1000 lira ancak alıyorum bu şekilde kadına da ayıp olucak diye cikicam diyemiyorum ama bu para çok yetersiz kalıyor asgari ücretten fazla kazananlar nerelerde çalışıyorsunuz nasıl bir yol izlemem lazım hiçbir fikrim yok
Evet yarı zamanlı bir işİş nedir?
Yarı zamanlı türü bir şey mi?
Yarı zamanlı da olsa çok düşük bu ücret,iş tanımınız nedir?Ne yapıyorsunuz?Evet yarı zamanlı bir iş
Çocuk eğlence merkezi gibi bir yerde oyun ablası olarak çalışıyorumYaptığınız iş nedir
Oyun ablaligi yapıyorumYarı zamanlı da olsa çok düşük bu ücret,iş tanımınız nedir?Ne yapıyorsunuz?
Öğrenim durumunuz nedir?Oyun ablaligi yapıyorum
Kapsamına göre az bir miktar gibi. Her gün 2-3 saatse bilemiyorum tabi ama daha fazlaysa oldukça az. Eğitiminiz bu mudur, yani okul öncesi eğitim eğitiminiz mi var?Evet yarı zamanlı bir iş
Evet varKapsamına göre az bir miktar gibi. Her gün 2-3 saatse bilemiyorum tabi ama daha fazlaysa oldukça az. Eğitiminiz bu mudur, yani okul öncesi eğitim eğitiminiz mi var?
Okul öncesi öğretmenliği okuyorum ama bu mesleği yapmak istemiyorumÖğrenim durumunuz nedir?
Okuyorum ama bu mesleği yapmak istemiyorumEvet var
Şu anda öğrencisin o zaman?Okul bitmeden tam zamanlı işe giremezsin.Başka ne yapmak istiyorsun meslek olarak?Aklında başka birşeyler yapmak var mı?Okul öncesi öğretmenliği okuyorum ama bu mesleği yapmak istemiyorum
Evet dershanelerde danışman olmak istiyorum daha iyi bir gelir elde etmek icinŞu anda öğrencisin o zaman?Okul bitmeden tam zamanlı işe giremezsin.Başka ne yapmak istiyorsun meslek olarak?Aklında başka birşeyler yapmak var mı?
1000 lira mıBen bir işte çalışıyorum ama 1000 lira ancak alıyorum bu şekilde kadına da ayıp olucak diye cikicam diyemiyorum ama bu para çok yetersiz kalıyor asgari ücretten fazla kazananlar nerelerde çalışıyorsunuz nasıl bir yol izlemem lazım hiçbir fikrim yok
Ben de okudum. Çocuklarla uğraşmak çok zor 4 sene okudum. Mesleği bıraktım. Eğer istemiyorsan bırak ya da özel eğitim öğretmeni ol. Çünkü bu mesleği sabırlı ve psikolojik sorunları olmayan insanlar yapmalı. Ben de ikiside yoktu direkt bıraktımOkul öncesi öğretmenliği okuyorum ama bu mesleği yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?