İşsizlik çook zor

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhabalar hanımlar ben yaklaşık 7 aydır işsizim çok yıpratıcı geçti bu süre ve hala da devam ediyor evde oturmaktan bıktım düzenim bozuldu çevremde yok bu şehirde .işten çıkma kararı aldğım zaman ders çalışın dedim o gazla çıktım ama umduğum gibi gitmedi işler çıktığıma çok pişman oldum tekrar dönme çabam var alım olacak başvur dediler ama hala ses yok birkaç kişi alınmış diyede duydum. ben kesin gözüyle bakıyordum ama tedirgin oldum ya çağırmazlarsa diye. maddi sıkıntılarımızda olunca hergün umudum kırılıyor .kendimi motıve ediyorum ama hiçbir başvurumdan ses yok .işsizlik gerçekten zormuş :silah:

Canımmmmmm :) Kahve sohbetten arkadaşım ;) Yani tam olarak ne iş yapıyorsun? Buralarda belki işe yarayan bir şeyler çıkar belli olmaz ;)

Ayata sohbet ederken bikaç kez bu konudan dert yanacaktım ama tatlı sohbeti bozmak istemedim .aslında atanmayan öğretmenim ama bulunduğum şehir oldukça küçük .çalışabileceğim sartları iç güveysinden hallice olan yere de girip 2 ay çalışıp çıktım şimdi tekrar dönmek istiyorum ama çok yıprandım beklerken ses çıkmadı hala özlüyorum çalışmayı çok stresmi yoğundu ama arkadaş ortamı iyiydi:KK1:

Sanırım sen tarih öğretmeniydin değil mi? Yeniden işe girebilirsin onun haricinde ikinci bir üniversite okumayı düşünebilirsin. İş imkanı daha fazla olan bir bölüm olabilir. Açıktan çok güzel bölümler var bir bak istersen.

Ben de işten çıktım bir buçuk aydır işsizim.
Çıktığıma hiç pişman değilim.
İşsizlik sıkıcı ama.
:işsiz:

Back
X