İşsizlik ile nasıl başa çıktınız ?

Başa çıkamıyorum Sizin adınıza cok sevindim hayırlısı olsun. Benzer durumlar yaşamışız aslında tamamen nasip işte.Gönlünüzce olsun herşey

Mücadele etmeyi bırakmayın ama kapı kapı cv dagitirsaniz psikolojik olarak daha çok yipranirsiniz bu süreç zorlayıcı olur .toplu mulakat zirvaliklarinda da kendinizi ezilmiş gibi hissedersiniz biraz daha metin olmaya çalışıp düşünmeden bakınız herkes sizin gibi ne zaman arkadaş topluluğuna gitsem herkeisn derdi aynı .univ mezunu yüksek lisans doktora is yok

Sabrederek. Benim sabır rekor kırar hatta ama oldu bir şekilde. Hatta ben olmuyor diye unudumu kaybetmiştim evlendim bebek yapacaktım :) bebek beklemeye alındı :) hayırlı olsun işiniz ♡

Bol bol dua edin gercekten iyi geliyor insana. Güzel düşünün guzel olsun. Bir işe girip de çok mutsuz olmak ve işten ayrılamamak da var. Her seyin hayirlısı. Pozitif düşünün ki pozitif olsun. Ben düşünce gücüne çok inanirim. Buna parapsikoloji diyin, metafizik diyin ne derseniz diyin.
Gönlunuzdeki işi de çok uzamadan bulursunuz inşallah

Çok teşekkür ederim. Pazartesi başlıyorum ınsallah:)

Dene denemekle ne kaybedecsin ki hatta ara bile. Basarilar dilerim

kendi işinizle ilgili içinize sinen bir iş bulana kadar başka sektörlere yönelseniz belki psikolojiniz biraz düzelir ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…