- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 559
- 198
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Çok teşekkür ederim. Pazartesi başlıyorum ınsallah:)Bol bol dua edin gercekten iyi geliyor insana. Güzel düşünün guzel olsun. Bir işe girip de çok mutsuz olmak ve işten ayrılamamak da var. Her seyin hayirlısı. Pozitif düşünün ki pozitif olsun. Ben düşünce gücüne çok inanirim. Buna parapsikoloji diyin, metafizik diyin ne derseniz diyin.
Gönlunuzdeki işi de çok uzamadan bulursunuz inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim :)Sabrederek. Benim sabır rekor kırar hatta ama oldu bir şekilde. Hatta ben olmuyor diye unudumu kaybetmiştim evlendim bebek yapacaktım :) bebek beklemeye alındı :) hayırlı olsun işiniz ♡
Dene denemekle ne kaybedecsin ki hatta ara bile. Basarilar dilerimMerhaba iyi akşamlar herkese.
Yeni mezun metalürji ve malzeme mühendisiyim. Daha önce sadece 8 gün süren berbat bi iş tecrübem oldu. Bana iş konusunda yönlendirmede bulunacak hiç bir tanıdığım yok. Dayım hele hiç yok.
O yüzden kendim bulmak zorundayım. E bu şartlarda da x2 daha zorlaşıyor durum.
Okurken hiç böyle hayal etmemiştim. Bölümü çok severek okudum. Derslere ilgim alakam da vardı.
Ama okul bitince gerçeklerle yüzleştim.
Kariyer sitelerinde başvurularımın hiç birinde Cv' m görüntülenmedi bile.
Aylardır işsizim. Ve bu psikolojimi etkilemeye başladı.
Artık son raddeye geldim ve şehrimdeki sanayi kuruluşlarında mesleğim ile alakalı 370 firma buldum ve eleyerek 150 adete indirdim. Hepsinin mail adresini not aldım ve Cv'mi tek tek yollamayı düşünüyorum. Ama bu şekilde de sonuç alamazsam iyice kafayı yerim herhalde.
Bunu deneyerek geri dönüş alan oldu mu ?
Veya bunu yapınca 1-2 hafta geri dönüş beklemeli miyim?
Hiç sonuç alamazsam ne gibi yollar denemeliyim. Artık 50 tane CV bastırıp dükkan dükkan dolaşacağım herhalde.
Ve en önemlisi işsizlik psikolojisi ile nasıl baş ettiniz ?
Epey epey icime oturmaya başladı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?