- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Baya sabrediyorum aslında takmamaya çalışıyordum ama benim kariyer sitelerinden başka başvuru yapabileceğim bi alan yok. Yanı bi tanidik vasıtası ile olamaz.Ben işletme mezunuyum. 2006da mezun oldum. 1 sene sonra 2 iş birden çıktı karşıma. Kısmet biraz. Sabırlı ol, çıkar inşallah gönlüne göre bir yer...
Bende çok bunaldım. Not verdiğim,ders anlattığım insanlar iyi yerlerde çalışıyorlar. Onları gördükçe acaba ne eksiğim var diyorum.Al benden de okadar. Başedemiyorum artık sanırım bunaldım
Çoğu yerde amca dayı torpil. Malesef çevre olmadan olmuyorBende çok bunaldım. Not verdiğim,ders anlattığım insanlar iyi yerlerde çalışıyorlar. Onları gördükçe acaba ne eksiğim var diyorum.
İş görüşmesine çağırılsam kendime güveniyorum düzgün bir şekild e ifade edebilirim kendimi. Ama ben daha o aşamaya dahi gelemedim
Bende çok bunaldım. Not verdiğim,ders anlattığım insanlar iyi yerlerde çalışıyorlar. Onları gördükçe acaba ne eksiğim var diyorum.
İş görüşmesine çağırılsam kendime güveniyorum düzgün bir şekild e ifade edebilirim kendimi. Ama ben daha o aşamaya dahi gelemedim
Bunu çok acı bir şekilde anladım zaten.Çoğu yerde amca dayı torpil. Malesef çevre olmadan olmuyor
Peki siz şuan hala işsiz misiniz ?Biz burda hata yaptik galiba ayni seyi ben yasadim basarisiz butunlemesiz sinif atlayamanlar iki kelime konusmayanlar iyi yerlere geldi.
Hayatta herkes hak ettiginden bir seylere sahip olmuyor.
Bunun nasip kader oldugunu dusunuyorum nitekim sizin de olsa onlar gibi olcaktiniz.
Kendim adima tek tek mail adreslerine gonderdim cvmi 1000 yer olmustur
donus olmadi olanlar da ise almak icin cagirmamis.
Siz gonderin bu isler sans belki siz girersiniz.
Birkaç yere başvurdum. Başvurmaya da devam edeceğim. Özellikle bursa,kocaeli,adapazarı o civarda iş imkanım daha fazla olur aslında.Çevre çok önemli. Bizde mühendis alacağımız zaman etrafa soruyoruz kim kimi tavsiye ederse işe alıyoruz.
Yada direk tanıdığımı işe alın diyenlerde oluyor.
Bence şehir dışındaki işlerede başvurun kısmetin nerden geleceği belli olmaz.
24 yaşındayım.Kaç yaşındasın cnm bu arada sanırım mühendislik okumussun bende üç dört ay ıssız kaldım insan kaynakları bölümüne direk e mail at siteden direk başvuru yapınca donmuyorlar.Sirketin e mail adresi ya da insan kaynakları bölümüne cv ini email at.Kariyer Yenibiriş secretcv özellikle secretcv Yenibiriş te dönüş daha fazla oluyor umudunu kaybetme cnm
Kendini anlatsanda onlar yine de torpillileri alıyır :))Bunu çok acı bir şekilde anladım zaten.
Tanıdık olmadığı sürece çok çok çok zor.
Yanı torpil demek istemiyorum ama biri bana referans olsa ben kendimi ispat edebileceğime de inanıyorum.
Ama maalesef kendimi anlatmak için dahi fırsat bulamıyorum
Bende buna kızıyorum. Herkes tecrübeli arıyor peki tecrübeyi nerede elde edeceğiz ?Kendini anlatsanda onlar yine de torpillileri alıyır :))
Herkes çok profesyonel arıyor ama
Peki siz şuan hala işsiz misiniz ?
Uzuldum siz 1000 tane yere yolladim geri dönüş olmadı deyince
Peki bu 2 senelik süreçte ne yaptınız?Ben iki sene iş aramıştım
İyiki o zamana kadar hiçbiri olmamış diyorum şuan geldiğim noktada
Başımın etini yiyip özgüvenimi alt üst eden birde babam vardı başımda üstelik
Kariyer sitesinden bulmuştum en sonunda
Tecrübe meselesi komik zaten bütün ilanlar en az iki sene tecrübeden başlıyor
Kısmet meselesi bu konu
Önemli olan kariyer yapmayı planladığın alanda iş bulabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?