- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Pazartesi yeni bir işe başlıyorum hemde tamamen tesadüfi bir şekilde buldum. Çok zor üzüntülü bir süreç. Umarım sizde en yakın zamanda bulursunuz.çıkamadım. ruhumu öldürdü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi yeni bir işe başlıyorum hemde tamamen tesadüfi bir şekilde buldum. Çok zor üzüntülü bir süreç. Umarım sizde en yakın zamanda bulursunuz.çıkamadım. ruhumu öldürdü.
Pazartesi yeni bir işe başlıyorum hemde tamamen tesadüfi bir şekilde buldum. Çok zor üzüntülü bir süreç. Umarım sizde en yakın zamanda bulursunuz.
Merhaba iyi akşamlar herkese.
Yeni mezun metalürji ve malzeme mühendisiyim. Daha önce sadece 8 gün süren berbat bi iş tecrübem oldu. Bana iş konusunda yönlendirmede bulunacak hiç bir tanıdığım yok. Dayım hele hiç yok.
O yüzden kendim bulmak zorundayım. E bu şartlarda da x2 daha zorlaşıyor durum.
Okurken hiç böyle hayal etmemiştim. Bölümü çok severek okudum. Derslere ilgim alakam da vardı.
Ama okul bitince gerçeklerle yüzleştim.
Kariyer sitelerinde başvurularımın hiç birinde Cv' m görüntülenmedi bile.
Aylardır işsizim. Ve bu psikolojimi etkilemeye başladı.
Artık son raddeye geldim ve şehrimdeki sanayi kuruluşlarında mesleğim ile alakalı 370 firma buldum ve eleyerek 150 adete indirdim. Hepsinin mail adresini not aldım ve Cv'mi tek tek yollamayı düşünüyorum. Ama bu şekilde de sonuç alamazsam iyice kafayı yerim herhalde.
Bunu deneyerek geri dönüş alan oldu mu ?
Veya bunu yapınca 1-2 hafta geri dönüş beklemeli miyim?
Hiç sonuç alamazsam ne gibi yollar denemeliyim. Artık 50 tane CV bastırıp dükkan dükkan dolaşacağım herhalde.
Ve en önemlisi işsizlik psikolojisi ile nasıl baş ettiniz ?
Epey epey icime oturmaya başladı artık.
Pazartesi günü işe başlıyorum ınsallah. Çok teşekkür ederim yinede yorumunuz için:)Kendi çalıştığım firmadan örnek verim bizim mail adresimize gelen cvler hemen degerlendiriliyor bazen ihtiyac olnada bile iyi bir cv ise bir gorusme yapiliyor mutlaka deneyin 1 2 hafta olmasa bile mutlaka donus olur. Bir anda bulunmuyor malesef biraz ugrasmaniz gerekecek. En onemli kisim iyi bir cv hazirlamak cvnizi tekrar gozden gecirin. Sitelerde her gun ilanlara bakin.
Pazartesi günü işe başlıyorum ınsallah. Çok teşekkür ederim yinede yorumunuz için:)
Hayırlı uğurlu olsun canım :) başarılar :)Pazartesi günü yeni bir ise başlıyorum teşekkür ederim :)
Ileriki süreçte yüksek lisans düşünüyorum.
Gururumla pazartesi günü ise başlıyorum hanımefendi teşekkür ederim yorumunuz için
Çok teşekkür ederim. Dua etmiştim kalpten istemiştim kendimi geliştirebileceğim bir isim olsun diye.Burada "Yapamazsın da edemezsin de" diyenlere bakma. Ben ilk işimi kapı kapı gezip CV vererek buldum, üstüne üstlük psikoloğum yani herkesin "Ayy kolay yoldan para kazanıyorlarrr" diye burun kıvırdığı bir meslek. Hiç alakası yok, canımı dişime taktım. Ekmek aslanın ağzında artık, ilk iş deneyimin kötü olsa bile sonrakiler iyi olur. Hepsi sana birer basamak, en azından tecrübeliyim dersin. Başarılar dilerim, inşallah çok mutlu olursun yeni işinde :)
Pazartesi başlıyorum ınsallah :)Sana tavsiyem linkedin kullanman. Orada daha çok alternatif oluyor. Sadece kendi alanına bakma, üniversite mezunu olman yeterli işletme ile ilgili alanlara bile başvurabilirsin. Çalıştığım iş kolunda hiç kimse mezun olduğu işi yapmıyor. İş buluncaya kadar da dönemsel işlere başvurabilirsin alanın olsun olmasın. İnternet ten yapılan işlerde var biraz araştırabilirsin. Hem iş buluncaya kadar sana oyalanma olur hem de ufkunu açar.
Çok teşekkür ederim. Allah sizin de kalbinize göre versin inşallahHayırlı uğurlu olsun canım :) başarılar :)
AminnnnnnÇok teşekkür ederim. Allah sizin de kalbinize göre versin inşallah![]()
Kesinlikle onyazisiz cv gonderme. Okuma zahmetinde bile bulunmazlar. Neler de basarili olduğunu. Onlara ne gibi faydalarin olacagina. Mesala is guvenligiyle ilgili su kursu aldim rutin isler disinda is guvenligini de takip ederek firmanız ici faydali olacagima inanıyorum. Sizlerdrn ahber bekliyorumBirkaç yere başvurdum. Başvurmaya da devam edeceğim. Özellikle bursa,kocaeli,adapazarı o civarda iş imkanım daha fazla olur aslında.
Ama yeni mezun ve tecrübesiz biri olarak orada az bi maaşa geçinebilir miyim bilmiyorum
Yüksek lisans yapmayı düşünmez misiniz? Madem dersleriniz ve notlarınız iyiydi, üniversitede kariyer yapın. Daha sonra dışarıdan da iş teklifleri gelecektir o zaman.