İssizlik kafayi yemek üzereyim

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Merhaba arkadaslar iyisinizdir umarim.
Basliktanda anlasilicagi gibi yaklasik 2 yildir is ariyorum. Uni mezunuyum 3 yil boyunca sigorta şirketinde calistim orta seviyede ing biliyorum.
Onceki calistigim yerden paramı alamiyorum diye cikmistim. Basvurmadigim yer kalmadi
Açıköğretimden işletmeye tamamlamaya calisiyorum ama oda bos sanki. İngilizce kursuna gidiyorum bos durmamak icin
Yeniden universite okusam diyorum hemsirelik mesela daha gecerli olan bir bolum
Yasim 25 bu saatten sonra olurmu özel universite okusam babama yuk olucam yine
Aglamaktan gozlerim sisti
Erkek arkadasimin meslegi cok guzel oda kursun bitsin bilmemne diyo bana acir gibi isim gucum olmadigindan sanirim ciddi adim atmiyo benimle

İcimi dokmek icin yazdim bide burda kalsin diye

Ne mezunusun cnm nerde yasiyorsun daha önce üç sene bir deneyimin olmuş sigorta şirketinde görevin neydi site üzerinden başvurular yaptın mı

Sıkma canını İngilizce bilmek bir avantaj artı senin için yönetici asistanı departman asistanı ingilizceyi orta seviyede bilen birilerini istiyorlar genelde

Ne mezunusun cnm nerde yasiyorsun daha önce üç sene bir deneyimin olmuş sigorta şirketinde görevin neydi site üzerinden başvurular yaptın mı

İstanbulda yasiyorum evet yaptim ama gorunmezim sanki hicbir donus yok

İş bulmak ayrı bir dert işe girip kendini kanıtlamak ayrı işten ayrılma kararı ayrı bir sıkıntı ins tez zamanda bir haber gelir

Back
X