55'le mi :O of çok iyiymiş yaa. Keşke ben de öyle ayakları yere basan bir meslek seçseymişim. Ah memur olmak vardı ah kpss ah..
Ben de hiç evden dışarı adım atmıyorum, çok bunalım oldum. Herkesin keyfi yerinde maşallah, elbiselerini topuklularını geçirmişler işten güçten geliyorlar, ben pijamalarımla her daim evdeyim yemek falan pişiriyorum. Yeniden matematik öğrenebilmenin hayalini kuruyorumölme eşeğim ölme..
Eşim çok destek olur work&travel'a gitmek istesem ama içim elvermiyor onu da bırakıp gitmeye. Şu an yurtdışında o birkaç günlüğüne gitti, ben sığınamıyorum hiç bi yere. Onsuz olmazBen de bir de eş sevgisi engeli var yani :)))
ya sorma bende evde mal mal tv izliyorum. magazin muhabiri falan olabilirim:) ya hayatımda hiç kıskanç olmamıştım şimdiye kadr. bende öle altlarında arabalar artizzzce dolaşan hanımları kıskanıyorum. ya bilmem ama bende matematik öğrenebilrsin izlenimi uyandırdınız. yani yazdıklarınızda sonra pratik zekaya sahip biriymişsiniz gibime geldiniz.
ya buarada maşallah size. en azından sana destek eşin var. bende o da yok:)) gerçi pek kafama taktığım bi konu da değil ama insan arada bi omuz istiyo:)