Bir arkadasim sinoloji mezunu calistigi yerde cumartesi genel bi temizlik yapiyor .
Aldigi maas 1900 lira ..
Kendınızde begendınız yerlere cv bırakabılırsınız sızı gorsunler. yada degısık sırketlere maıl atabılırsınız cvnızı.bu da bır yontemSelam kızlar. Hatırlayanlar bilir konu açMistim daha önce. İki buçuk ay oldu nerdeyse is arıyorum bir sene tekstil firmasının bayisinde sekreter olarak çalışmıştımı. Onun öncesinde çağrı merkezinde çalışmıştım.Görüşmelere gittim iki üç yere olumlu oldu ama yol ücreti olmadığı için kabul etmedim.Ya mesafe uzak ya çay kahve yap yol ücreti yok bir aksilik oldu hep.Bu aralar ilanlar çok az ilk defa böyle olduğunu gördüm. Kariyerde hiç geri dönüş yok basvurulara zaten bir ilana en kötü 200 kişi basvuruyor.Elemanonline elemannet de bile ilan yok gibi.Canım çok sıkkın kapana kisilmis gibiyim ne yapıcam kızlar cidden bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum.Sansima piyasa çok kötü.
Kariyer.net sanki reklama dayalı ilanlar alıyor gibi geliyor, hic geri dönüşü olmuyor.Selam kızlar. Hatırlayanlar bilir konu açMistim daha önce. İki buçuk ay oldu nerdeyse is arıyorum bir sene tekstil firmasının bayisinde sekreter olarak çalışmıştımı. Onun öncesinde çağrı merkezinde çalışmıştım.Görüşmelere gittim iki üç yere olumlu oldu ama yol ücreti olmadığı için kabul etmedim.Ya mesafe uzak ya çay kahve yap yol ücreti yok bir aksilik oldu hep.Bu aralar ilanlar çok az ilk defa böyle olduğunu gördüm. Kariyerde hiç geri dönüş yok basvurulara zaten bir ilana en kötü 200 kişi basvuruyor.Elemanonline elemannet de bile ilan yok gibi.Canım çok sıkkın kapana kisilmis gibiyim ne yapıcam kızlar cidden bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum.Sansima piyasa çok kötü.
Yaptım canım iskur a kayit ama bir iki yere donus olmadı olanda yol parası vermedi.Bana uzak kalıyor esenlerde oturuyorum sisli Esenyurt Küçükçekmece ters kalıyor güzergah olarak mesela yol uzak olunca çekilmiyor.
Kariyer.net sanki reklama dayalı ilanlar alıyor gibi geliyor, hic geri dönüşü olmuyor.
Hürriyet ilana bakmanızı tavsiye ederim. Gizli(?) bir ekonomik kriz mevcut işsizlik daha da artacak, Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?