İssizlik sıkıntı stres

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar. Hatırlayanlar bilir konu açMistim daha önce. İki buçuk ay oldu nerdeyse is arıyorum bir sene tekstil firmasının bayisinde sekreter olarak çalışmıştımı. Onun öncesinde çağrı merkezinde çalışmıştım.Görüşmelere gittim iki üç yere olumlu oldu ama yol ücreti olmadığı için kabul etmedim.Ya mesafe uzak ya çay kahve yap yol ücreti yok bir aksilik oldu hep.Bu aralar ilanlar çok az ilk defa böyle olduğunu gördüm. Kariyerde hiç geri dönüş yok basvurulara zaten bir ilana en kötü 200 kişi basvuruyor.Elemanonline elemannet de bile ilan yok gibi.Canım çok sıkkın kapana kisilmis gibiyim ne yapıcam kızlar cidden bilmiyorum fikirlerinizi merak ediyorum.Sansima piyasa çok kötü.

maalesef işsizlik oranı çok fazla
Suriyeliler artan nüfus çoğalan üniversiteler derken bu duruma geldik
bir altı ay iş bulamamıştım bir dönem sıkıntısını iyi biliyorum
bolca yere başvurup size geri dönüş yapmalarını beklemekten başka çare yok
bir de tanıdıklarınız varsa onlara söyleseniz eleman arayanlardan haberdar olunca sizi arasalar

bu ara eğer zamanını değerlendirmek istiyorsan kurslar için uygun zaman da olabilir
mesela yabancı dil kursları
hem evde sıkıntıdan patlamazsın hem iş ararken ekstra bir özellik olur senin için

Bir dil kursuna yazılabilirim düşünecm bunu canım. Aynen bana uygun olan ilanlara basvuruyor um. Gazete ilanlarina baktım ama onlar da güvenilir değil. İş siteleri daha iyi ama piyasa kotu bana uyan yer var ama gel gör ki çok uzak bazilani da Sekreter yazıp ilana çay kahve bir de temizlik yap diyor.Verdikleri asgari ücret bir de çay kahve temizlik ne öğrenir insan.

Sizden çok daha fazla deneyimimle bir sene iş aramıştım üstelik o zaman 2009' du böyle krizler , Suriyeli'ler de yoktu. 2,5 ay iş arayıp isyan etmek için çok erken ben de Nisan'dan beri arıyorum aynı şeyleri 11 senelik tecrübemle yaşıyorum son görüşmelerimden birinde kadın bana yaşlısın dedi. O çay kahve işleri zaten artık klasik hale geldi işverenlerin yüzsüzlüğü sayesinde. E tabii neredeyse bedava çalışacak durumda millet adamlar da sinekten yağ çıkartma peşinde. Size ve bana düşen sabır ve umut.

Bir de iyice tecrübe kazanana dek o çay kahve servisi isteyen yerlerden birine girip bir yandan da iş arayabilirisiniz. İnsan içine sineni istiyor ama şu an ülke şartları maalesef çok kötü.

Ne mezunusunuz ?
Is yok diyorsunuz ama cay kahve yapmak zorunuza gidiyor ..
Caycinin olmadigi yerde cayi kahveyi sekrekterler yapar uzgunum ...

Bir arkadasim sinoloji mezunu calistigi yerde cumartesi genel bi temizlik yapiyor .
Aldigi maas 1900 lira ..

Bir arkadasim sinoloji mezunu calistigi yerde cumartesi genel bi temizlik yapiyor .
Aldigi maas 1900 lira ..

Valla ben de patrona yapıyordum. Ama benim şirketim suistimal etmeyecek bir şirketti. Bazıları b*kunu çıkartıyor yemek de yap yer de sil bankaya da git. E yuh.

iskura kayit yaptinizmi ordan iyi isler cikabiliyor

Yaptım canım iskur a kayit ama bir iki yere donus olmadı olanda yol parası vermedi.Bana uzak kalıyor esenlerde oturuyorum sisli Esenyurt Küçükçekmece ters kalıyor güzergah olarak mesela yol uzak olunca çekilmiyor.

anladim bende 2 senedir issizim gerci cok ustune dusmefim yeni evlenmistim falan ama simdide bulamiyorum

Bu aralar piyasa kotu canım ilan az olan ilanda gittiğim yer olmuyor ya yol Problem ya ortam iyi değil hep bir pürüz çıkıyor ne olacak bilmiyorum bende.

Kendınızde begendınız yerlere cv bırakabılırsınız sızı gorsunler. yada degısık sırketlere maıl atabılırsınız cvnızı.bu da bır yontem

gecen hafta ızınlıydım.bir avmye gıttım haftaıcı ınanın okadar doluydu kı.bazı cafelerde yer bulamadım.cuma gunu saat 16.00 gibi yoldaydım trafıkten 2.5 saatte gıdecegım yere gıdemedım.işsiz ınsan okadar çokki çalışandan fazla işsiz var bence. Arkadaşların dedıgı gıbı nüfus arttıkca işssizlik artıyor artı yabancı ınsan çok suriyelı,zenci,arap,rus gibi. helekı surıyelıler basımıza çok bela olucak

Kariyer.net sanki reklama dayalı ilanlar alıyor gibi geliyor, hic geri dönüşü olmuyor.

Hürriyet ilana bakmanızı tavsiye ederim. Gizli(?) bir ekonomik kriz mevcut işsizlik daha da artacak, Allah yardımcınız olsun.

Yaptım canım iskur a kayit ama bir iki yere donus olmadı olanda yol parası vermedi.Bana uzak kalıyor esenlerde oturuyorum sisli Esenyurt Küçükçekmece ters kalıyor güzergah olarak mesela yol uzak olunca çekilmiyor.

Bir şey yazıcam ama yanlış anlamayın. Bu kadar işsizlikten şikayet ediyorsunuz hem çok tecrübeniz de yok ve bildiğim kadarıyla evli se değilsiniz o zaman çok seçici olmayın. Yol parası, uzaklık vs çok kılı kırk yarmayın bence.

Ben tüm görüşmelerimi kariyer üzerinden gerçekleştirdim. Ve içlerinde en düzgünü kariyer.net. Diğerleri çok ciddiyetsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…