Verdiğiniz moral için çok teşekürler..Ama sanırım bunun altında başka bir sorun var yada bana öyle geliyor.Durumumu bilmesine rağmen nişanlım almamız gereken bişey varmı falan diye sormuyor o mobilyalara takmış durumda yani sanki onun sorumluluğunda bir onlar var çalışıyor olsam zaten ondan beklemem ama ben dile getiremiyorum diye onunda umursamamasımı lazım.Bu arada aileminde durumu yapabilecek düzeyde değil.Her sorun içinde olduğunuzda gözünüzde büyüyor.Allah elbetteki başka sıkıntı vermesin.
Çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,tv ve midi fırın ve mikrodalga aldım.:
Merhaba arkadaşlar herkes derdini anlatıyor.Bende içimi dökeyim,fikir alayım dedim.Arkadaşlar 7 yıllık arkadaşlık sonucu şuan nişanlıyız,evlilik hazırlığındayız.Düğünümüze 3 ay kaldı.Çok masraflı bir dönem ve ben ne yazıkki nişanlılığımın ilk ayında işsiz kaldım ve pek çeyizim yok.Takıntıya varacak düzeyde gururluyum ve eksikleri nasıl tamamlayacağım bilmiyorum.Nişanlımdan asla isteyemem.Dedim ya takıntı!...Çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,tv ve midi fırın ve mikrodalga aldım.Ama onun dışında mutfak aletleri zaten hiç yok, yatak odası ıvır zıvırı yok denecek kadar az buda bayağı bir para tutuyor.Aslında tamamlayamadığım için kendi kendimide yiyorum.Ben eksikliklerim bilinsin istemiyorum.Ne yapacağımı şaşırdım!:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?