Hayırlısı artık. Bir de nerede oturuyorsun ? İstanbuldaysan eğer önerebileceğim kısa süreli işlerde var borçlarını halletmen için diyorum. Stand hostesliği mesela ben yapmıştım eğer anadolu bölgesindeysen seni ajansıma da önerebilirim yardımcı olurlar, hafta sonları gidiyorsun sadece cumartesi pazar ya da haftada 3 gün olan aktivitelerde var günlük ücrette 50-55 civarı .Ordan da yapayım başvuru o halde. Secret cv den yapıyorum bende
Ay çok iyi olur ya istanbuldaydım Anadolu yakasındaHayırlısı artık. Bir de nerede oturuyorsun ? İstanbuldaysan eğer önerebileceğim kısa süreli işlerde var borçlarını halletmen için diyorum. Stand hostesliği mesela ben yapmıştım eğer anadolu bölgesindeysen seni ajansıma da önerebilirim yardımcı olurlar, hafta sonları gidiyorsun sadece cumartesi pazar ya da haftada 3 gün olan aktivitelerde var günlük ücrette 50-55 civarı .
Dönemlik iş yapan ajanslarda var 1 ay ya da 10 gün 5 gün gibi senin için daha iyi olur hem o ajanslarda güvenilir . Anadolu yakasında neredensin tam olarak ? Ona göre yardımcı olcam sana benAy çok iyi olur ya istanbuldaydım Anadolu yakasında
Lise mezunlarını alıyor önereceğim yer fakat yakınsa mezuniyet kariyer Callus yazın çıkar. Çağrı merkezi ama 10 larca proje var saatleri güzel olan. Başvurun outbound çalışırsanız sabah 10:00 akşam 19:30 haftasonu çalışma yok. Maaşı asğari ücret sanırım şuanda da ama sizi bir süre idare eder. Kurumsal bir yer. Eskiden Koça aitti şuan Nasıl bilmiyorum. Naçizane başvurun derim.İstanbul Anadolu yakası
Tuzladayım ama yol problemim yok. Aylık Akbil'i doldurmum mu Kadıköy Üsküdar vs giderimDönemlik iş yapan ajanslarda var 1 ay ya da 10 gün 5 gün gibi senin için daha iyi olur hem o ajanslarda güvenilir . Anadolu yakasında neredensin tam olarak ? Ona göre yardımcı olcam sana ben
Çok çok sağolun dikkate alacağım :)Lise mezunlarını alıyor önereceğim yer fakat yakınsa mezuniyet kariyer Callus yazın çıkar. Çağrı merkezi ama 10 larca proje var saatleri güzel olan. Başvurun outbound çalışırsanız sabah 10:00 akşam 19:30 haftasonu çalışma yok. Maaşı asğari ücret sanırım şuanda da ama sizi bir süre idare eder. Kurumsal bir yer. Eskiden Koça aitti şuan Nasıl bilmiyorum. Naçizane başvurun derim.
Göztepe de soyak sitesinin arka tarafında Çamlıca iş merkezi. Servisleri var İstanbul'un heryerine hatta Gebze felanda gidiyordu:)Çok çok sağolun dikkate alacağım :)
Özelden mesaj attım bilgin olsunTuzladayım ama yol problemim yok. Aylık Akbil'i doldurmum mu Kadıköy Üsküdar vs giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?