İşsizlik-Yardım

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Arkadaşlar ben bankacılık ve sigortacılık 2013 mezunuyum ve hala işsizim kpss puanım 80 üstü ama atanmaya yetmiyor.Katiplik için uğraşıyorum klavyede geliştirdim kendimi,bir kaç bankaya başvurdum her şeyi geçtim bu sefer eğitime çağırmıyorlar.Lisans tamamlama yapıyorum. İktisat son sınıfım.Ama artık o kadar bunaldım ki.Devlet kurumuna yerleşmek istiyorum.Ufak bir yerde oturuyoruz çok iş imkanı yok. Çoğu yerde mülakatta başarısız oluyorum mükemmel geçmesine rağmen.23 yaşındayım lütfen beni yönlendirir misiz?Şu saatten sonra neler yapabilirim tavsiyeye ihtiyacım var..

bu yazdıklarına ek olarak ben bir yaş büyüğüm. yıllardır denemediğim kalmadı. katiplik boş iş onu anladım. kulaklarımla torpilim var diyenler girdi de hep ben kaldım. kazanmak için 19 kere gireni bile gördüm. benim o kadar sabrım kalmadı. nasıl bir yön verilir çünkü bende bulamadım.

bu memlekette çabalayana ekmek olmuyor be güzelim.. inan çok üzülüyorum böyle şeyleri okudukça
zaten bankacılık mezunuymuşsun, neden ibf yazdın ki tekrar iktisatın sana getirisi olur mu?

canım yapılacak her şeyi yapmışsın
mülakatlar mükemmel geçse de torpiller yarışıyor.
benim tavsiyem iktisattan mezun olup lisans kpss denemen olur.

başka iş bak ınat etme,bende çok çektim tavsıyem budur,pes et,bazen vazgeçmeyi bilmek gerekir,yenılgıyı kabul etmek laızm,ayrıca haklısın aldatıldım desen cıdden çok yorum gelirdi :)

Bende seneleeerce uğraştım kosturdum ek okullar okudum olmadı memurluk. Dayım yoktu. Sonra kurumsal bir yerde bir kuruma taseronluk yapan bir yerde calistim 4sene kadar. Tavsiyem evet devam et arastirip sinavlara girmeye vs fakat kurumsal bir firmada çalışmayi dene

Arkadaşlar ben bankacılık ve sigortacılık 2013 mezunuyum ve hala işsizim kpss puanım 80 üstü ama atanmaya yetmiyor.Katiplik için uğraşıyorum klavyede geliştirdim kendimi,bir kaç bankaya başvurdum her şeyi geçtim bu sefer eğitime çağırmıyorlar.Lisans tamamlama yapıyorum. İktisat son sınıfım.Ama artık o kadar bunaldım ki.Devlet kurumuna yerleşmek istiyorum.Ufak bir yerde oturuyoruz çok iş imkanı yok. Çoğu yerde mülakatta başarısız oluyorum mükemmel geçmesine rağmen.23 yaşındayım lütfen beni yönlendirir misiz?Şu saatten sonra neler yapabilirim tavsiyeye ihtiyacım var..

büyük şehirde olsan iş imkanı daha fazla ama küçük yerde ancak devlete girme şansı oluyor. part time işlere girebilirsin belki mağazalarda fln en azından atanana kadar ek gelir olabilir

Akrabam aynı bölümden mezun.
Okurken staj yapıyordu sigorta şirketlerinde.
Okul bitti yine bir sigorta şirketine girdi.
1 yıl çalıştı az maaşla. Şimdi yine aynı işi yapıyor ama başka bir yere geçti. 1.750 alıyor. İstanbul'da yaşıyor.
Sen de böyle şeyler düşünebilirsin.

Hep söyledim; yine söylüyorum ortalık işletmeci, iktisatçı kaynıyor.
Emek harcamadan rahatça girilebilecek, düşük puanlı bölümler olduğu için değersizleşti iyice bunlar. Kpssde de çok yığılması olan bölümler olduğu için puanlar uçuyor. O yüzden fark yaratmalısınız.

Ben kpss ile kamuya hiç bir torpilim olmadan atandim.sizde mezun olalı çok olmamış.puaniniz da ilk giriş için gayet güzel.seneye yine önlisans kpss var lisansı bitirmeden tekrar şansıni dene.hedefin 90 puandan aşağı olmasın.o zaman kesin atanirsin.Allah gönlünuze göre versin..

bir kere yasi gencken otur kpss calis. baktin olmuyor ona gore yolunu cizersin. Ozelde bir ise girdigin zaman cikmak kolay olmuyor sonrasinda yen bir is bulup bulamayacaginin garantisi yok ki goryorsun girmekde kolay degil. ilk sene olmadiysa 2 3 sene sonra. Ama yasin daha gencken oturup ders calismak agir gelmezken devlette sansini dene once

X