- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi be your selff
iyi ve iş garantisi olan bir bölümden mezunum. ama mezuniyet sonrası devlette kazanacağımız bile 5 ila 15 arasında değişiyor(rakamlar sadece örnek) ama 5 alanlara bakıyorum sadece şikayet ediyorlar. 15 alabilecekleri yerlere geçebilirler ama çaba gerektiriyor. kimse de çaba vermek istemiyor. oturdukları yerden bu işe de 5 lira maaş mı olur yeaaa diye şikayetlenip yata yata günü geçiriyorlar. şu an 5lik bölümdeyim tayin dolayısı ile. 15 olan tarafa geçmek için başvuruda bulundum, millet şok içinde bakıyor nasıl gidip geleceksin , çok uzak, çok yoğun, değer mi o sıkıntıya vs vs...
eeee madem göze almıyorsun çabalamayı o zaman şikayet etme, al 5 i sus oturmana devam et.. yok hem oturcaklar hem torba torba maaş alacaklar, olmuyor öyle.
bölümün hakkında hiçbir bilgim yok , ama eminim bölüm sonrası kazancınız çok geniş bir yelpazededir. eşimin bir muhasebeci arkadaşı var 2 aya bir araba değiştiriyor çocuk. çaba gösterip emek verirseniz neden olmasın? ama memur zihniyeti ile büyük paralar beklemek bu devirde hayal(memura birşey dediğim yok ben de memurum burdan tartışma çıkarmaya çalışmasın kimse. benim sorunum memur zihniyetiyle)
Ne kadar güzel anlattın diyecek kelıme bulamadım

Umut var yani tamam