- Konu Sahibi ayriliksevdayadahil
biyoloji mezunuyum. haziran'da mezun oldum ve staj dışında - yeni mezun olduğum için doğal olarak - hiç bir tecrübem yok.
bir çok fen fakültesi mezunu gibi işsizim.
başvurularımın hiç birine, cv bıraktığım ve cv'mi gönderdiğim iş bulma siteleri de dahil hiç bir yanıt alamadım.
doğal olarak artık kendimi salak, işe yaramaz bir insan olarak görmeye başladım.
çünkü inanın başvurduğum bir çok işi lise mezununu bırakın, ilköğretim mezunu bir çok kişi yapabilir.
iş beğenmezlik de yapmıyorum yani, bu devirde iş kolay bulunmuyor ama inanın yok, olmuyor.
"hayırlı değilmiş" demekten artık takatim kalmadı.
bir çok biyoloji mezunu gibi ben de yüksek lisans yapmak istiyorum ama aileme yük olmadan, bir işte çalışıp en azından para biriktirip öyle başlasam ya da okurken çalışsam diye düşünüyordum ama maalesef bu gidişle yine istediğim olmayacak.
çok umutsuzum. artık yüksek lisans yapsam dahi iş bulabileceğimi sanmıyorum.
üniversite okuduğuma da bin pişmanım.
sadece derdimi paylaşmak istedim.
okuduğunuz için teşekkür ederim.
bir çok fen fakültesi mezunu gibi işsizim.
başvurularımın hiç birine, cv bıraktığım ve cv'mi gönderdiğim iş bulma siteleri de dahil hiç bir yanıt alamadım.
doğal olarak artık kendimi salak, işe yaramaz bir insan olarak görmeye başladım.
çünkü inanın başvurduğum bir çok işi lise mezununu bırakın, ilköğretim mezunu bir çok kişi yapabilir.
iş beğenmezlik de yapmıyorum yani, bu devirde iş kolay bulunmuyor ama inanın yok, olmuyor.
"hayırlı değilmiş" demekten artık takatim kalmadı.
bir çok biyoloji mezunu gibi ben de yüksek lisans yapmak istiyorum ama aileme yük olmadan, bir işte çalışıp en azından para biriktirip öyle başlasam ya da okurken çalışsam diye düşünüyordum ama maalesef bu gidişle yine istediğim olmayacak.
çok umutsuzum. artık yüksek lisans yapsam dahi iş bulabileceğimi sanmıyorum.
üniversite okuduğuma da bin pişmanım.
sadece derdimi paylaşmak istedim.
okuduğunuz için teşekkür ederim.