işsizlik

ben de aynıydım, özelde tutunamadım, ayak kaydırma oyunları vs.KPSS ye girdim ve şu an iyiyim.b kadrolara çalış ben 2009 da memur olmaya karar verdim 2012 de atandım

ben de aynıydım, özelde tutunamadım, ayak kaydırma oyunları vs.KPSS ye girdim ve şu an iyiyim.b kadrolara çalış ben 2009 da memur olmaya karar verdim 2012 de atandım

ben de özelde tutunamadım kpss ye girdim ama istediğim puan gelmedi yine deneyeceğim teşekkür ederim :)

ben de özelde tutunamadım kpss ye girdim ama istediğim puan gelmedi yine deneyeceğim teşekkür ederim :)
tek kurtuluşun bu hatta dersaneye git, ben dersaneye gitmeden atandım, en kötü 83-85 ile son atamada atanırsın

puanın da bayağı iyiyimiş aslında, biraz daha gayretle olur bence, b kadrolarda yaş sınırı da yok​

elinden geleni yap da en azından çabaladım dersin, ne güzel mühendismişsin de ne mühendisisin?

yemek firmaları, fabrikalara başvursana,
hakkaten kpss 90 istiyor kadroluda, sözleşmelide nasıl acaba bir araştır istersen

Ankara da çok ilan göremiyorum tatlım,ne yazık ki yok...Sözleşmeli de olur ne olursa olsun her şeyi denycem yeter ki memurluk olsun :)

hastanelere gidip direk cv bırak bence onlar gıdacı çalıştırıyor.

Aslinda Gıda Mühendisliği çok iyi bir bölüm.
Eşimin bir kac arkadaşı gıda mühendisi ordan biliyorum.
Her yere basvurun derim size. Büyük firmalar ariyor.. Basvurmadik yer birakmayin. Internete cvnizi bırakın.
Muhakkak bir yerden aranirsiniz bence...

elemanonline kobilerin ilan verdiği ücretsiz ilan sitesi oradan çok güzel işlerbulmuştum ben mesela ya da gazeteler hürriyet ik vs iyidir.belli siteler var oradan verim alamadım çünkü çok fazla aday var o sitelerde.elemanonline a mutlakaüye ol derim ben

bir sitenin gıda mühendisliği ilanlarına baktım ve sadece 4 tane, sanırım senin alanında fazla bir iş yok,sen de farklı alanlara yönel, bankalarda çalışan onca kimya mühendisi var ya da idari kadrolarda, bir kariyer planı çiz bakalım

Back
X