- 9 Kasım 2014
- 137
- 38
- 38
- 42
- Konu Sahibi muzlupasta
ben de aynıydım, özelde tutunamadım, ayak kaydırma oyunları vs.KPSS ye girdim ve şu an iyiyim.b kadrolara çalış ben 2009 da memur olmaya karar verdim 2012 de atandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynıydım, özelde tutunamadım, ayak kaydırma oyunları vs.KPSS ye girdim ve şu an iyiyim.b kadrolara çalış ben 2009 da memur olmaya karar verdim 2012 de atandım
tek kurtuluşun bu hatta dersaneye git, ben dersaneye gitmeden atandım, en kötü 83-85 ile son atamada atanırsınben de özelde tutunamadım kpss ye girdim ama istediğim puan gelmedi yine deneyeceğim teşekkür ederim :)
tek kurtuluşun bu hatta dersaneye git, ben dersaneye gitmeden atandım, en kötü 83-85 ile son atamada atanırsın
mesela iibf isen puanlar bayağı düşüyor, ve doğuyu da düşün ben 2012 de 78 puanla iibf den doğuya atandım80 aldım canım,ama 85 de yetmez daha yüksek lazım
mesela iibf isen puanlar bayağı düşüyor, ve doğuyu da düşün ben 2012 de 78 puanla iibf den doğuya atandım
puanın da bayağı iyiyimiş aslında, biraz daha gayretle olur bence, b kadrolarda yaş sınırı da yok
elinden geleni yap da en azından çabaladım dersin, ne güzel mühendismişsin de ne mühendisisin?
yemek firmaları, fabrikalara başvursana,maalesef gıda mühendisi![]()
yemek firmaları, fabrikalara başvursana,
hakkaten kpss 90 istiyor kadroluda, sözleşmelide nasıl acaba bir araştır istersen