- 25 Ağustos 2015
- 17
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi biricik_atil
-
Evet sosyal fobi ve bipolar var. Daha çok nereden başlayacağımı bilemiyorum. Ben şunu şunu biliyorum beni işe alın diyemiyorum. Bomboş hissediyorum. Karşılarına çıkmam için donanımlı olmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ağzım da hiç laf yapmaz. ftmsgsk sizin iş bulma süreciniz nasıl geçmişti? Hangi alanda çalışıyorsunuz?
Yani bomboş da olsan git görüş diyorsunuz. Aklınıza tekrar bir öneri gelirse açığım. Hepinize vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim kızlar. Umarım bugünleri sağ salim atlatırım.
Yani bomboş da olsan git görüş diyorsunuz. Aklınıza tekrar bir öneri gelirse açığım. Hepinize vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim kızlar. Umarım bugünleri sağ salim atlatırım.
Hepiniz bir konuda hemfikirsiniz kendine güven git konuş diyorsunuz. CV me yazacak hiçbir şey bulamıyorum. Staj aradığım dönemde de bir çok firmaya CV gönderdim ve CVim o zamanlar da bomboştu hiçbiri geri dönüş yapmadı. Staja bile almıyorlarsa nasıl işe alırlar diyerek kendime üzülmekle geçirdim o günleri de. Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum.Sosyal fobi benim gerçeği görmemi engelliyor galiba. Kimse bana oturduğum yerde iş vermeyecek biliyorum gelin görün ki benim yaptığım tek şey ne yapacağım diye düşünüp durmak. Mezun olduğuma bile doğru düzgün sevinemedim.
Merhaba ben bu yıl "düşük seviyeli" bir üniversiteden mezun oldum. Aslında geçen yıl mezun olacaktım ancak 3 dersim kaldı, okulum bir yıl uzadı. Bu dönemde de psikolojim darmadağın olduğu için iş hayatına hiç bir hazırlık yapmadım. Biliyorum çok aptalım ama şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bilgisayar mühendisliğinden mezunum nasıl bir yol izlemeliyim? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz belki ne yapacağım ben diye düşünmek yerine artık bir şeyler yapmaya başlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?