Yaklaşık 1 yıldır Özlem dülgere gidiyorum aslında kendisinden memnunum ancak doğum ve takibi konusunda emin değilimHangi doktora gidiyorsunuz
Konum olarak bana biraz uzak kalıyor ama araştıracagım teşekkür ederimPendik kurtkoy ersoy hastanesi Esra Aydin Sahin çok iyi
Teşekkür ederim ancak özel sağlık sigortam oldugu için özel muanehane şimdilik düşünmüyorum, peki doğumu hangi hastanede yapıyor?Ben ozel muayenehaneye gidiyordum kosuyolu murat emanetoglu cok memnundum. Birde baglarbasinda dilek yagmur var herkes cok memnun
Kesinlikle alle sağlık da dr. Erhan karaalp internetten takip ediyorum haftaya bende baslicammerhaba arkadaşlar, istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum, göztepe taraflarında. 5 haftalık hamileyim, doktor önerilerinizi öğrenebilir miyim?
Her zaman gittiğim bir doktorum var ancak, gebelik takibi ve doğum sürecinde daha ilgili bir doktor tercih etmek istiyorum.
Teşekkür ederim ancak özel sağlık sigortam oldugu için özel muanehane şimdilik düşünmüyorum, peki doğumu hangi hastanede yapıyor?
merhaba arkadaşlar, istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum, göztepe taraflarında. 5 haftalık hamileyim, doktor önerilerinizi öğrenebilir miyim?
Her zaman gittiğim bir doktorum var ancak, gebelik takibi ve doğum sürecinde daha ilgili bir doktor tercih etmek istiyorum.
Ben Esra Aydın Şahin’de doğum yaptım. Çocuğum 3270 gr, çatım da geniş olmasına rağmen doğumda bebeğimin köprücük kemiğinin kırılmasına ve kol sinirlerinin hasar görmesine sebep oldu. ( kilolu bebeklerde veya annenin çatısı darsa oluyormuş). Hastaneden çıkarkwn 3 haftaya kolu düzelir diler. 4 aydır kolunu kaldıramıyor oğlum. Bildiğiniz felç. Sinirleri hasar görmüş durumda.Yoğun bakımda kaldı ıslak akciğer sendromundan dolayı ( sezeryanda görülen birşey genelde ben normal doğum yaptım) ve en iğrenci de, doğumhanede kolunun durumunu gelen çocuk doktoru o an söyledi. Kadın hiç umursamadı. Dikişlerimi atarken ebelerle dedikodu yaptılar. Çayı kahvesi eksikti. Ben oğlumu bu halde her gün görüyorum. O ise keyfine bakıyor. Çok gücüme gidiyor.Pendik kurtkoy ersoy hastanesi Esra Aydin Sahin çok iyi
Bu duruma uzuldum canim.ben de 5 gun once esrada sezeryan oldum genel anestezi ile.4 cm acıklik vardi normal yapalim dedi ama ben sezeryan istedim siğil vardi bende cunku.Ben Esra Aydın Şahin’de doğum yaptım. Çocuğum 3270 gr, çatım da geniş olmasına rağmen doğumda bebeğimin köprücük kemiğinin kırılmasına ve kol sinirlerinin hasar görmesine sebep oldu. ( kilolu bebeklerde veya annenin çatısı darsa oluyormuş). Hastaneden çıkarkwn 3 haftaya kolu düzelir diler. 4 aydır kolunu kaldıramıyor oğlum. Bildiğiniz felç. Sinirleri hasar görmüş durumda.Yoğun bakımda kaldı ıslak akciğer sendromundan dolayı ( sezeryanda görülen birşey genelde ben normal doğum yaptım) ve en iğrenci de, doğumhanede kolunun durumunu gelen çocuk doktoru o an söyledi. Kadın hiç umursamadı. Dikişlerimi atarken ebelerle dedikodu yaptılar. Çayı kahvesi eksikti. Ben oğlumu bu halde her gün görüyorum. O ise keyfine bakıyor. Çok gücüme gidiyor.
BirBu duruma uzuldum canim.ben de 5 gun once esrada sezeryan oldum genel anestezi ile.4 cm acıklik vardi normal yapalim dedi ama ben sezeryan istedim siğil vardi bende cunku.
Bir forumda da başka biri şikayet etmiş. Sağlıklı çocuğu doğumdan sonra 3 gün yoğun bakıma girmiş. Sonra ölmüş. Şükrediyorum en azından oğlum yaşıyor diye. Psikolojim alt üst. Dava açacağım. Ortalık durulsun.
ÇoK geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur bebeğin. herşey normalken doktor hatası yüzünden bunları yaşamak, üstelik bir de bu şekilde davranılması eminim ki çok zor ve üzücüdür. Allah sabır ve şifalar versinBen Esra Aydın Şahin’de doğum yaptım. Çocuğum 3270 gr, çatım da geniş olmasına rağmen doğumda bebeğimin köprücük kemiğinin kırılmasına ve kol sinirlerinin hasar görmesine sebep oldu. ( kilolu bebeklerde veya annenin çatısı darsa oluyormuş). Hastaneden çıkarkwn 3 haftaya kolu düzelir diler. 4 aydır kolunu kaldıramıyor oğlum. Bildiğiniz felç. Sinirleri hasar görmüş durumda.Yoğun bakımda kaldı ıslak akciğer sendromundan dolayı ( sezeryanda görülen birşey genelde ben normal doğum yaptım) ve en iğrenci de, doğumhanede kolunun durumunu gelen çocuk doktoru o an söyledi. Kadın hiç umursamadı. Dikişlerimi atarken ebelerle dedikodu yaptılar. Çayı kahvesi eksikti. Ben oğlumu bu halde her gün görüyorum. O ise keyfine bakıyor. Çok gücüme gidiyor.
Siğillere rağmen nasıl normal doğum önerebilir ki? Bende de aynı sorun var, görüştüğüm doktorların hiçbiri normal doğumu önermedi, düşük de olsa bebeğe bulaşma ihtimalini riske atmak istemiyorlar. Neyse ki siz sezaryen olmuşsunuz. Sağlıcakla büyüsün bebeğiniz uzun mutlu ömürleri olsunBu duruma uzuldum canim.ben de 5 gun once esrada sezeryan oldum genel anestezi ile.4 cm acıklik vardi normal yapalim dedi ama ben sezeryan istedim siğil vardi bende cunku.
Özel göztepe gülşen hanımı tavsye ederim internettendr araştırabilirsiniz ilgili bilgili anaçSiğillere rağmen nasıl normal doğum önerebilir ki? Bende de aynı sorun var, görüştüğüm doktorların hiçbiri normal doğumu önermedi, düşük de olsa bebeğe bulaşma ihtimalini riske atmak istemiyorlar. Neyse ki siz sezaryen olmuşsunuz. Sağlıcakla büyüsün bebeğiniz uzun mutlu ömürleri olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?