Bende güneşlide oturuyorum yakın olarak sana tavsiye edebileceğin Nisa hastanesi ve Medicana hastaneleri var ... Oraya gidebilirsin... Bay bayan doktor farkeder mi?
peki nisa hastanesinde önereceğiniz dr var mıdır? ayrıca cevap için çok teşekkür ederim.
peki nisa hastanesinde önereceğiniz dr var mıdır? ayrıca cevap için çok teşekkür ederim.
güvenebileceğim dr. olduktan sonra sıkıntı yok..ama bayan olması sanki daha iyi olabilir ama çokta mühim değil
Eğer çok önemli değil dersen erkek doktora gitmeni tavsiye ederim... Kadınlar biraz bu konuda umursamaz daha doğrusu kaba davranıyorlar... Erkekler daha ılımlı yaklaşıyor... Bayan doktor kendisi de aynı yollardan geçtiği için aman herkes yaşıyor modunda
hmm haklısınız aslında..açıkcası bayan dr olabilme ihtimalini eş seçiminden dolayı acab diyerekten düşündüm:) ama haklısın bayan bayan karşı biraz çekilmez olunuyor ne yazık ki!
ben dur bi nerdeydimmmmm
evet güneşli meydana yakınım..sen diye soracağım ama çok bilmemekle birlikte yine de sorasım var
Bende güneşli meydanda oturuyorum... Camiyle 2 sokak var aramızda hadi komşu çıkalımBu arada turizmcimisin?
hmm ben biraz daha uzağım camiye :)
şöyle ki grossmall karşımda diyebilirim
haha evet turizmciyim sen???
Seninle kesin tanıdık çıkarız biz... O sokakta eşimin arkadaşı var oturuyor kayınvalidem var oturuyorVe bende turizmciyim Yeni evliymişin acaba kayınvalidemin karşı komşusu musun diye düşünmedim de değil Onun karşısına da yeni gelin taşınmıştı
bilmem ki? olabilir :) evet yeni gelin taze gelin :)))
olabilir bilmiyorum ama evlenen baya var :)
sen de turizmci oo süper ne üzerine acenta otel vs ???
Neyse azcuk burda kaynaşalım yüz yüzede tanışırız Ben otelde rezervasyonda çalışıyorum...Sen? Yeni evlenmişin çocuğu napcan hemen azcuk keyfini çıkarın 2 kişilik hayatınızın... Bende geçen sene evlendim
ya ne yapim yeni ama kart evlilerdeniz biz :))))32 yaşıma girecem ben
keza eşimde 34e ben tek bebk olsun istemiyom inşallah kısmetse en azvemaksimum 2 olsun inşallah o yüzden elimizi çabuk tutalım dedik
aynen biraz buradan kaynaşalaım :)
bende housekeeper'ım...hangi otel? ayrıca bu bradan yazılmaya devam edilir mi bilemedim özel mesajamı yazsak burdan sonrasını
Özel mesajla msn yolladım sana
gördüm tatlım ama otelde yasak msn face
oradan da mesaj yazamıom hakkım olmamış daha özel msj atmayaekleyeceğim seni ee de net bağlanır bağlanmaz buradan haberleşiriz zaten şimdi tek mdr bnm ve kontrole çıkmam lazım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?