• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ist avrupa yakasında RAHİM FİLMİ(hsg)

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
avrupa yakasında oturuyorum 2 hafta içinde çektirmem gerekiyor ama nereye gidebilirim bilmiyorum yardım edermisiniz şimdiden teşekkür ederimma.s.
bu arada hiç adet görmüyorum 3 senedir hep ilaçla oluyorum ama tiroid hastasıyım dr tiroidden şüpheleniyordu takii drumu değiştirdim adet olmamanın tiroidle ilgisi yok hemen rahim filmini görmem gerek dedi ..
acaba tıkanıklık varsa tüplerimde falan ondada adet olamıyor olabilirmiyim

Son düzenleme:
yokmu bir yardım edicek kızlar hangi hastaneye gidiyim hangisi daha uygun veya etkili yok mu bir cevap vericek

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

Canım 2 yıl önce gittim histerosalfingogrfi (ilaçlı rahim filmi )hsg oluyor sanırım, çektirdim.Telf: 247 35 39 - 232 22 64 Şişli teşhis merkezi.Filmi burda çektirip dr uma götürmüştüm özel muaynehanesine.Tlf la bilgi alabilirsin burdan.Geçmiş olsunnn...

çok teşekkür ederim canım ama daha yakın bir yer arıyorum k.çekmecedeyim ben ama olmassa aklımda çok teşekkür ediyorum

canım benim bende nişataşın da CENTERMED diye biyerde çektirmiştim canım inş. yardımım dokunur.....

teşekkür ederim canım pazartesiye randevumu aldım çok şükür beylikdüzünde medicina diye bi hastanede

iklim cim ben beylikdüzünde oturuyorum o hastane bana yakın sen bi çektir bakalım eğer acısız ve iyi gecerse bana da dr önerdiğinde orda çektiririm bu arada ordaki ücret nedir?bi araştırma içine girdim şimdiden ben.

canım dr tanıdık kendi çekiyo aradım pazrtesi uygunum gel dedi fiyat 400 tl
yeri migrosun karşısındaymış adını tam bilmiyorum bulurum ama ismi tam ne acaba ?

ne kadar pahallılaşmış kızlar,ben 120 yemi ne çektirmiştim 2 yıl önce...Bence şişlideki yeri arayıp 1 fiyat araştırması yapın derim.Ben hiç ağrı çekmedim muayne sırasında,kişiye göre değişiyormuş ağrı olup olmadığı çok korkarak yanımda 1 iyle gimiştim ne olur ne olmaz bünyem zayıf yollarda düşmeyim diye.Ama eve giderken 1 saat sonra kasıkta ağrılar başladı dr bunun olacağını söylemişti çok ağrın olursa minoset iç demişti öyle yaptım.Asla apranax içmeyin dedi.Zararlıymış o filmin üstüne bu hap.

slm hala çektirmediysen radyomar fındıkzade tavsiye ederim hiç acı yok dr cevat beyde süper ben dün çektirdim

kızlar ben AVıCENCE de çektirdim esenlerde denk geldi bir arkadaşın sayesinde saolsun 250tlye çektirdim temiz çıktı çok şükür yinede teşekkürler ilginize çok çok saolun

Back
X