• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ist.da hangi tüp bebek merkezi sizce iyi?

Merhabalar ben 1.5 yıldır bebk istiyorum fakat nedensiz infertiliteden dolayı olmuyorya aşılama yada tüp bebek yaptrıcam kısmetse ist. Avrupa yakasındayım hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz bide yaptıranlar fiyat olrak yazarmısnız maliyeti nedir?
Bana 3 yer söylediler açıkçası kafam karıştı

acıbadem maslak prof. Bülent tıraş

fulya tüp bebek merkezi

bahçelievler prof. Dr. Latif küpelioğlu
yardımcı olursanız çok sevinirim:34:

slm ben tavsiye ile yeditepe üniversite has. de cem fıçıcıoğluna gitim tavsiye ile. ilk denememdi. bende avrupa yakasındayım ama ulaşımı düşünme zaten birkaç kez gidiyorsun.. ve başarılı oldu inş. Allah tamamına erdirirse.. şu an 6 haftalık hamileyim. darısı başına

slm ben tavsiye ile yeditepe üniversite has. de cem fıçıcıoğluna gitim tavsiye ile. ilk denememdi. bende avrupa yakasındayım ama ulaşımı düşünme zaten birkaç kez gidiyorsun.. ve başarılı oldu inş. Allah tamamına erdirirse.. şu an 6 haftalık hamileyim. darısı başına

ve tabi maliyet....
hastane 3850 tl alıyor. yaklaşık 200 tl tahlil oluyorsun. artı ilaçlar 1500-2000 arası da onlar...kısacası 6000 tl mal oldu bizimki. diğer hastanelere bakınca uygunda..

rahim filmim çekildi hiç ağrı ac ı hissetmedim tüplerim açıkmış fakat doktormunda gördüğü gibi rahimde polip varmış p.tesi tekrar sonuçlrla beraber gidicem doktoruma hayırlısı inş.

Bahçeci Umut derim ben. Herkes çok ilgili, şimdiye kadar bir sorun yaşamadık. Kontrollere de orada devam ediyorum. Ulun Bey de Süleyman Bey de çok iyiler. Bana da çok yakın değil ama özellikle Ulun Bey için gitmiştim. Eğer İstanbul'da iseniz bence bu konuyla ilgili yolu düşünmeyin, mühim olan içinize sinen yer olması.

Son düzenleme:
Bahçeci Umut derim ben. Herkes çok ilgili, şimdiye kadar bir sorun yaşamadık. Kontrollere de orada devam ediyorum. Ulun Bey de Süleyman Bey de çok iyiler. Bana da çok yakın değil ama özellikle Ulun Bey için gitmiştim. Eğer İstanbul'da iseniz bence bu konuyla ilgili yolu düşünmeyin, mühim olan içinize sinen yer olması.

Kesinlikle katılıyorum...
Ama ben AVRUPA Yakasındayım..
Ama ben yine BAHÇECİ FULYA'dan Erbil YAĞMUR'u da tavsiye ediyorum.Çok ilgili,size çok önem veriyor,size para değil,insan olarak yaklaşıyor ve elinden gelen herşeyi yapıyor...

Merhaba cani ben de umut u dusunuyorum da eger tutarsa kontrollere de orda gidersem ultrason muayne fiyatlai nasil onu merak ettim canim.

Back
X