İst.Hizmet Hastanesi - Meltem Hanıma giden var mı?

merhaba kızlar okuduklarıma inanamadım doğrusu bende 36 günlük bir anneyim ve hamileliğimden önce o kadar çok dr. değiştirdim ki kontroller vs. için en sonundan int. araştırdım ve meltem hn. fotosunu gördüm dedimki bu benim dr. olucak çok güler yüzlü ve gittiğimde inanırmısınız o kadar iyi ve güler yüzlü karşıladı ve ben sormadan herşeyi bir güzel anlattı o an eşimle tamam sonunda dr. bulduk dedik ve hami
leliğimin 6 haft. bende aşırı kusmalar başladı hjaftalarca su dahi içemedim ve 2 hf. 11 kilo verdim bu süre içerisinde kendisi bıkmadan benle bir bebek gibi ilgilendi üstümü başımı bile toparladı ve hizmet has. araştırma yüksek çıkacağı için beni cerrahpaşada bir prof. arkadaşına gönderdi ve adamla bizzat yüzyüze konuşmuş gittiğimde hemen oyalamadan yatırdılar ve meltem hn. sayesinde çok iyi ilgilendiler meltem hn. sayesinde bende bebğimde ölümden döndük resmen çünkü kusmalarım çok ciddi boyutlara taşınmıştı midem parçalanmış kan kusuyoırdum durmadan ne zaman arasam gece kaç. olursa olsun telefonunu açar benimle gayet atatlı bir dille konuşur doğumumda normal olacaktı son güne kadar bekledik ama maalesefki sezeryan oldu ve doğumdan çıkar çıkmaz da 4 saat sonra kendi başıma kalkıp dimdik yürüdüm sayesinde ondan başkasınada ameliyat için güvenemedim halen o arar ben ararım konuşuruz bir ablamdan farksız desem yeridir

drlar kişiden kiye değişir bu böyledir kime çok iyi kime çok kötü ben hamilelik sürecinde o kadar çok sıkıntısını çektim ki.neyse meltem hanıma gelince ben bir kere gittim ve memnun kalmadım yanlış teşhis yanlış ilaçlar..Allahtan verdiği ilacı kullanmadım yoksa çok sıkıntı çekerdim.güleryüzlü olması elbette önemli ama bu tarz olayları da dikate alın bence ..

hizmet hastanesinde sait bey'e gidiyorum ben de.
Meltem hanım'ı hakkında çok duymadım ama amniyosentez örneklerini kendisi almıyormuş.
Amniyosentez için de tecrübe gerekir,acaba kendine güvenmiyor mu diye düşünmüştüm...

slm.ben hamil değilim muayene için sait beye gitmek istiyorum nasıl bi doktor bana bilgi verebilirmisin.

ben hizmet hastanesinde meltem hanıma gidiyorum memnunum. hamilelikten önce de rutin kontroller için ona gidiyordum memnundum şimdi de. ama çok yoğun bir doktor her gittiğimizde 1 ssate yakın bekliyoruz. doğumlar olunca randevular aksayabiliyor sadece bunu olumsuz olarak söyleyebilirim. sait beyi pek bilmiyorum yine de siz kendiniz karar verin derim :)

kızlar hizmet hastanesindeki doğum ücretlerinden haberdar olan varmı aranzda

kızlar hizmet hastanesindeki doğum ücretlerinden haberdar olan varmı aranzda

merhaba
bende meltem hnma gidiorum 12 haftalık hamileim.gebeliğimden öncede hep ona giderdim ve cok memnunum.
dün sordum doğum fiyatlarını.
normal 1300 eğer epidural isersen + 650 tl
sezeryan 1900 +300 epidural cnm

dr hariç 1600 sezeryanmış hastane sizce nasıl? temizmi iyimi memnun kalan oldumu personelden

Meltem Hanım hastane dışında muayenehanesi nerede vede hizmet hastanesinde 2li tarama,4'lü tarama hepsi yapılabiliyormu?Bende doktorum konusunda kararsızım ve seçim yapmaya çalışıyorum

Arkadaşlar ben hamileydim ve meltem hanıma gidiyordum.Meltem hanımın azarladığını yada teslediğini görmedim ancak benim hamileliğim malesef 5 aylıkken son buldu meltem hanımdan gittiğim sürece memnundum ama doğum yaptıktan sonra gittiğim başka bir profösörden bana verdiği bazı bilgilerin yanlış olduğunu öğrendim.Kendisi sorunsuz bir hamilelikte iyi bir doktor olabilir ama riskli gebeliklerde zayıf olduğunu düşünüyorumm.Bana koyduğu teşhis yanlış çıktı.Meltem Hanım neyse ama sekreteri hafize tatmamiyle saygısız ben acil gittim rahatsızım dedim, beni kapıda bekletti içeri girince doğum başlamıştı :(( zaten kontrollerim sırasındada kafasına göre hasta aldığını lakayıt bir şekilde insana ismiyle seslenmesi ,suratsız ve saygısızlı hangi birini sayıyımm ki benn.Ama hizmet hastanesinin doğum katında çalışan ebe,hemşire ve hasta bakıcılar mükemmeller.Başka rahatsızlıklarımdan defalarca hastanelere gittim onlar kadar iyisini görmedimm.

bende meltem hanımın davranıslarından kesinlikle memnun kalmadım, soguk ,otoriter geldi bana, ayrıca teline de kendi cevap vermedi, hafize hn konustu yanında olduğu halde konusmadı, ben o yuzden devam etmiyorum, siz bilirsiniz gidin deneyin derim, doktorluk anlamında memnundum herhangi kotu bir olay yasamadım, ama hamilelik sureci cok ozel bir surec, bence meltem - hafize hn hamilelere olan davranıslarını gozden gecirmeliler,

Merhaba,

2014 Ocak ayında Hizmet Hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Meltem Eğilmez Kalkavan'dı. Hamileliğimin başlangıcından itibaren hep Meltem Hanım'ın kontrolundeydim. Doğuma kadar Meltem Hanım hakkında düşüncem bilgili, işine hakim ve biraz kızgın mizaçlı olduğu yönündeydi. Kızgın mizacına ragmen bana güven verdiği için devam ettim. Ayrıca muayene süreleri kısa ve hızlıydı ama soru sorduğumda mutlaka cevap veriyordu.

Sezaryan ile doğum yaptım. Doğumdan ilk çıktığımda çok iyiydim. 6-8 saat sonra beni yürümem için ayağa kaldırmak istediler, bayıldım. Tansiyoum 8-6 olmuştu. Sonra 2 kez daha kalkmaya çalıştım, iyi ki de kalkmaya çalışmışım, her defasında bayıldım. Tansiyonum 7-5 lere düştü. Bunun üzerine bana kan sayımı yapıldı ve doğumdan once 11.5 olan hemoglabinimin 5.5'a düştüğünü farkettiler. Meğersem iç kanama geçirmişim. Sonra bana 3 ünite kan verildi, enfeksiyon riski ile yüzyüze ve çok zor bir süreç geçirdim. Hastanede fazladan kaldık. Tüm bu şartlar altında bebeğimi emzirmek ve güç toplayabilmek adına çok çaba sarfettim. Psikolojik olarak da benim için çok travmatik bir süreç oldu. Meltem Hanım'a bu kanamanın sebebini sorduğumuzda bilmediğini söyledi.

Ben bu süreç direk Meltem Hanım'ın hatası diyemem ama açıkçası onun hatası olma ihtimali de çok yüksek. Onun için bu tecrübemi burada paylaşmak istedim. Doktor arkadaşlarımdan birini arayıp danıştığımda bana yorumu şu oldu: %100 doctor hatası diyemem ama sezaryan bir doctor için çok rutin bir ameliyat ve kolay bir ameliyat, nasıl olur da kanının yarısını bir ameliyat ile kaybedersin ve bunu ancak bayılmaların sonucunda farkederler. Hadi diyelim ki böyle bir hata yapıldı, ya da kendiliğinden kanadı bunu seni 3 kere bayılttıktan sonra mı anladılar. Öledebilirdin kanamalar devam ederken dedi.

Dediğim gibi Meltem Hanım'ın hatası olmasa bile bir daha asla onun kontrolunde olmayı ya da onda doğum yapmayı göze alamam.

Genel olarak hastanenin doğum katı ve ebeler, bebek hemşireler ve diğer hemşirelerden çok memnun kaldım. Ama yine de hiç bir şey bana o bayılmaları, gözümün kararmalarını, beyaz ışık görmemi unutturmuyor...

Back
X