• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İst-Ümraniye

kipri

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
54
0
286
Zonguldak
Merhaba arkadaşlar,
Cumartesi günü İstanbula çeyiz için kalan birtakım ihtiyaçlarımı almaya geleceğim.Sizlerden mümkünse uygun fiyata alabileceğim mağaza ve adres istiyorum.İstanbul-Ümraniye uygun olur dediler.Fabrika satış mağazaları da olabilir.Ne nerdedir hiçbir bilgim yok elimde kağıt kalem mağaza ismi ve adres için yardım bekliyorum.
Alacağım şeyler çatal-bıçak-kaşık takımı,çay seti,kahvaltı takımı vb. bir de buna ek olarak kına kıyafeti diktireceğim hürrem modeli olanlardan kumaş nerden alabilirim?

B]Çeyiz denince istanbulda tek yer gelir akla Eminönü mahmutpaşa.. Herşeyi bulursun uygun fiyata..Hürrem kıyafetleri satan yerler de var...[/[/B]COLOR]

Son düzenleme:
Başlığımla ilgilendiğiniz için teşekkürler.şu an süleymaniye denilen yerdeyim.mahmutpaşayı soracağım
B]Çeyiz denince istanbulda tek yer gelir akla Eminönü mahmutpaşa.. Herşeyi bulursun uygun fiyata..Hürrem kıyafetleri satan yerler de var...[/[/B]COLOR]

aldıklarını bizimle de paylaşırsan seviniriz....
fikir edinmiş oluruz...
neyı ,nerden,kaç paraya aldın bilmek isteriz...

şimdiden hayırlı olsun,güle güle kullan ...

Back
X