ben ilaç kullanmadan kilo aldım almaya da devam ediyorum sürekli bişeyler yiyorum bide şu cici bebe süt pekmezi karıştırıp yiyorum o da güzel kilo aldırıyo ilk önce onu yiyorum sonra yemek yiyorum ben çok faydasını gördüm sende dene belki faydasını görürsün
yok cnm ya ben onuda denedm.midem kaldrmadı onu ztn.ben herşeyi denedim,ballı sütler,tozlar,pekmezler..iştahmda sorun yok gerçi ama bakalm bide bunudenicem:)
ekmeği az yiyosanda kilo alamazsın canım ben eskiden 2 dilimden fazla yiyemiyodum 50 kilonun üzerine çıkamaıyodum hiç şimdi en az yarım ekmek yiyorum kilo almamda onunda faydası var
o dedigin surupdan görümcemde kullandi annemde ikisinin de simdi masallahi var baya bi kilo yapti
o dedigin surupdan görümcemde kullandi annemde ikisinin de simdi masallahi var baya bi kilo yapti
ekmeği okdr çok yiyorumki cnm..makarnayla mantıyla bile ekmek yerimekmeği yemeden doymam mümkün değl.oyüzden şrubu deniyorum işte dha çok yedirsin bakalm ne olcak:)
hmm sana şurubu doktor mu verdi bi arkadaşıma da doktor iştah açıcı şurup vermiş tahlil filan yapılmış o da çok zayıftı şimdi baya kilo aldı
drm iştahım yerinde olduğu için gerek yok dedi.ama dha fzla açılması lazm almam için.ben doyunca direk brakıyorum yemeği,gözüm döne döne yiyemiyorum ki:)onun için uğraşıyorum işte.eczacmlada knuştum.onun eşi ve arkadşıda kullanmış bu şuruptan.sonuç gayette benim istediğim gibi olmuş:)bakalım gelişmeleri yazcam arada
inşallah istediğin gibi olur peki şurubu kullanmaya başladığından beri bi değişme oldu mu iştahında filan
inanılmaz ama gerçek..kilo alıyorumiştahım dhada açılıyor yavaş yavaş uyku yapıyor evet ama ben sadece ilk gün çok uyudum.ertesi gün uykunun etkisi kalmadı bile yaşasın heyt beea maşallah bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?