- 27 Şubat 2016
- 77
- 18
- 38
- Konu Sahibi turquoissee
-
Kalori hesaplaması ve Spor yap. Ay ben bu şey için bi saat koşamam diyip vazgeçersin yemektenMerhaba kizlar boyum 1.73 80 kiloyum henuz 19 yasindayim ama bacaklarimdaki selulit 70 yasina gelmisim gibi duruyo cok sefer diyet yapmayi denedim ama nefsime hakim olamiyorum canim bisey istiyo onu yemeden uyuyamiyorum evde yoksa gecenin bi yarisi evden gizlice cikip almaya gidiyorum bana diyet listesinden cok istah kapatan bi formul gerek once. Aranizda bilen varsa yardimci olabilir mi lutfen
Ayy canim keske o kadar kolay olsa valla cikolata istediyse canim yemeden uyuyamiyorum donup duruyorum yatakta vallaKalori hesaplaması ve Spor yap. Ay ben bu şey için bi saat koşamam diyip vazgeçersin yemekten
Ben de manyak gibi yemek yerimAyy canim keske o kadar kolay olsa valla cikolata istediyse canim yemeden uyuyamiyorum donup duruyorum yatakta valla
Valla cok haklisin yemek yerken yasadigim rahatlama mutluluk hic biseyde yokBen de manyak gibi yemek yerimzaman zaman hiç kilo almam, bazen bi 5 kilo alırım depresyona girerim falan. Ama yemek yemek en güzel şey bence yine de dediğim gibi kalori hesaplama döneminde bi tek az yiyordum ben, başka zaman olmuyor bende de
Yemek tarihlerine de baya düşkünüm ben. İzledikçe, okudukça acıkırım.Valla cok haklisin yemek yerken yasadigim rahatlama mutluluk hic biseyde yokbende senin yontemini deniyeyim bi
Hahahayt valla ayni benim gibisin bayildim sanaYemek tarihlerine de baya düşkünüm ben. İzledikçe, okudukça acıkırım.Bi de midende problem yoksa limonlu su işe yarıyormuş. :)
Birlikte zayıflıcaz diye birlikte kilo alıcazHahahayt valla ayni benim gibisin bayildim sanayemek kitaplarini acar acar acikiriz beraber
HahahahaytBirlikte zayıflıcaz diye birlikte kilo alıcazyaşasın yemek yemek
Gülme gülmeHahahahayt
Squat bu kadar fazla kilo varken yapılmazGülme gülme30days squat challange var bak bir. Squat başla, selülit için. Bi de bolca yoğurt ye. Hergün tartıya çık, gidecek o kilolar
Benim boyum 1.60 bu yüzden arkadaş bana uzun ve öyle aşırı kilolu gelmedi. Ama haklısın tabi, bilemedim sorrySquat bu kadar fazla kilo varken yapılmaz
Diz ağrısına sebep olur aynı zamanda etkisi düşer.
Ayy cok tesekkur ederim caniiimm baasliyim 2 hafta ssonra oncesi sonrasi resmimi koyucamGülme gülme30days squat challange var bak bir. Squat başla, selülit için. Bi de bolca yoğurt ye. Hergün tartıya çık, gidecek o kilolar
Squat yapamazmışsın ama dikkat et heaAyy cok tesekkur ederim caniiimm baasliyim 2 hafta ssonra oncesi sonrasi resmimi koyucam
Yapalim yapaliim yaz geliyo mini etekler kot sortlar bizi bekliyo :)Squat yapamazmışsın ama dikkat et heayürüyüş yap bari had bakalım hayırlı olsun. Beni de heveslendirdin :)
Kıız nasıl gidiyor?Yapalim yapaliim yaz geliyo mini etekler kot sortlar bizi bekliyo :)
bu mesaji sana elimde cips paketiyle yaziyorumKıız nasıl gidiyor?
Bırak paketi hemen :)bu mesaji sana elimde cips paketiyle yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?