• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İştahım nasıl kapanır, midem nasıl küçülür???

dontt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
323
2
46
Ankara
Evet sorum açık: iştahlıyım ve haliyle midem de büyük.. Asla doymam yemekten karnım ağrısa bile gözüm aç neler yapabilirim :50: Yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum şok diyetler falan yaptım istediğim kiloya ulaşınca normal yemeye başladım sadece dikkat ediyorum günde 1500 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ama gözüm hep aç böyle giderse geri alıcam verdiğim kiloları :50: :50:

Son düzenleme:
canim rezene cayini posette aliyorum diyer tarafta azicik cezvede tarcin cayi yapiyorum kaynadikdan sonra icine rezene posetini atip demliyorum tok tutuyo birazcik bide aclik ataklarina iyi geliyo rezeneyi sade olarakda gunde 4-5 fincan icebilirsin metobalizmayi calisdiro hemde tatli krizlerini engelliyo..

taze rezeneyi al ince ince sogan gibi yarim ay seklinde kiy icine bol limon azicik zeytinyagi ve arzuya gore salata baharati ekle yaklasik 5 gün dolapta muhafaza edebilirsin anason kokusunu bastiriyo limon bekledikce guzellesiyo tadida enfes tok tutuyo ve ataklari engelliyo

bitki çayları çok güzel iştah kapatıyo özellikle yeşil çayı tavsiye ederim.tatıl çektiğin zmn da tarçınlı bitki çaylarından içebilirsin tarçın kan şekerini dengeler

Ben tarcinli süt iciyorum. Baya yardimci oluyor... Veya sütlü kahve...

evet aynen kahve de içebilirsin kahve de çok güzel iştah kapatır

kızlar boyum 1,60 kilom 72 normalde 58 kg dım ama çok aldım ve hiç bir kıyafetim olmuyor eşim yeni alalım diyor ama kilolarımdan kurtulmadan almayayım diyorum 42 bedene girdimmi çıkmam daha :(

Back
X