Bebek Beslenmesi İştahsız bebeğim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mismiscan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
182
57
28
Kızlar bebeğim 6 ayını bitirdi ve hiç iştahı yok acaba neden 4 aylıkken mamayı hiç sevmiyodu ilerleyen zaman da onuda içmeye başladı git gide ek gıdayı artttırdım ve sevip yiyodu. Şimdi yakalaşık 10 gündür iştahsız çorba yiyen içen çocuk yok hiç meyve püresi aldım verdim övüyo zor yutuyo mama içiriyorum biberonda onada övüyo hiç bir ek gıda istemiyo çok acıkırsa 90 ml mama zor içiyo bi aşı vurdurduk 3 gün önce onda ateş halsizlik oldu onu biliyorum yemedi ama 10 gündür anlamsız huzursuzluk istemiyo iştahlı yiyen çocuk istemiyo kızlar kızım zayıf kalacak soluverdi hemen .

Benim aklıma da ilk olarak diş geldi.
Benim kızim da öyle olmustu. Meğerse diş cıkarıyormuş.

Diş olabilir, bir de bebekler bahar aylarında pek bir iştahsız oluyor. Ama muhtemelen diş
Haklısın canım peki kaç günde belli olur dişi görünür yani sürekli ellini yumruk yapıp ısırıyor burnunu kaşıyor gözünü ovcalıyor kaynanamda kurbacıkdır ondan iştahsız diyor.

Haklısın canım peki kaç günde belli olur dişi görünür yani sürekli ellini yumruk yapıp ısırıyor burnunu kaşıyor gözünü ovcalıyor kaynanamda kurbacıkdır ondan iştahsız diyor.
Canım valla hiç bilmiyorum benim bebiş daha 6.ayina girecek onun dişleri de fena kaşınıyor hatta elini ağzından çekince yaygara koparıyor. Damaklari kabardi mesela.

Onuda düşündüm canım da bi ihtimal de hastamı diyorum huzursuz kendi başına uyuyan çocuk ben sallıyorum zar zor uyuuyor gece diken üstünde uyuyo.
Dışkılama çiş kokusuz ve normal ise ateşi yoksa cildinde döküntü vs yoksa bişeyi yoktur merak etme ;)

Öyle canım da 4 aylıkken başlamıştım mama istemiyodu çorba istiyodu yani verince yiyodu iştahlı iştahlı şimdi hiç yedikleeine övüyor
Olabilir oğlum 7 aylıkken 8 aylığa kadar hiç ağzına koymak istemedi , sadece inceledi , eline aldı

Daha bismillah 6 aylık yenı ek gıdaya gectı
Sızınle oturup kebap dürüm yemesını beklemıyorsunuz degıl mı :)

Yavas yavas alısır annesı

Kızlar bebeğim 6 ayını bitirdi ve hiç iştahı yok acaba neden 4 aylıkken mamayı hiç sevmiyodu ilerleyen zaman da onuda içmeye başladı git gide ek gıdayı artttırdım ve sevip yiyodu. Şimdi yakalaşık 10 gündür iştahsız çorba yiyen içen çocuk yok hiç meyve püresi aldım verdim övüyo zor yutuyo mama içiriyorum biberonda onada övüyo hiç bir ek gıda istemiyo çok acıkırsa 90 ml mama zor içiyo bi aşı vurdurduk 3 gün önce onda ateş halsizlik oldu onu biliyorum yemedi ama 10 gündür anlamsız huzursuzluk istemiyo iştahlı yiyen çocuk istemiyo kızlar kızım zayıf kalacak soluverdi hemen .
Canım iştah açan kilo aldırıco sütler var doktor yazıyor benim yeğenlerim çok kullandı

Onuda düşündüm canım da bi ihtimal de hastamı diyorum huzursuz kendi başına uyuyan çocuk ben sallıyorum zar zor uyuuyor gece diken üstünde uyuyo.
Hasta olduğunu sanmıyorum canım ama için rahat etsin istiyorsan bir doktora git. İnan benim kızım diş zamanları ve aşıdan sonra anlattığın gibi huysuz,uykusuz ve iştahsız oluyor. Ayrıca büyüme atağı diye bir şey var ve 6,9,12. Aylara denk geliyor. Sabırlı ol zorlama bebişi geçecek inşallah. Allah kolaylık versin canım

Back
X