Cevabınız için teşekkür ederimCanım benim 8+0’da başladı 15.haftaya kadar istisnasız sabahtan akşama kadar bulandı .
Artık insanlara midem bulanıyor demeye utanıyordumsonra 1 günde bıçak gibi kesildi . Çok şükür dahada yaşamadım. Ben de o sürede hiç sağlıklı beslenemedim sadece bulantımı bastıracak şeyler yedim bilmiyorum sana da yardımcı olur mu ama ben yoğurt ve ayran ile birazcık rahatlattım kendimi .
Bir dene istersen .
Eskiler hep söyler ; çok bulantı olursa kız bebek olur diye, ne kadar doğru bilmiyorum ama benim de bir kızım olacak inşallah
Bakarsın naz yapıyordur daha anneye şimdidenhayırlısı ile kucağına al bebeğini .
Cevabınız için teşekkür ederimDoktorum 2 muayenedir erkek diyor ama bilemedim. O birden kesilme bende oldu herşey geçti ne bulantı ne kusma 5 gün sürdü ama sonra geri geldi ve işin ilginç yanı nekadar acıkırsam acıkayım hiçbir yemek görmek istemiyorum. Kalabalık ortamlara giremiyorum yanımdan geçen herkes kokuyor sanki
Ne kadarlıksın canım şimdi. İnşallah geçer ya benimde sabahları midem boş olduğu için çok hafif bulantım oluyo yemek yiyince geçiyo6. Haftada başladı benim hala devam ediyor. Ama herkesin aynı olmuyor tabii hiç bulantı yaşamayanda var
Çok zordur eminim inşallah olmaz kuzumm doktor mide bulantısı için bişey verdi mi peki14. İnşallah hiç olmaz bulantınız.Benim 11. Haftada tavan yapmıştı su bile içemiyordum. Bahsettiğim bulantılar öyle mide boşluğu bulantısı değil saatlerce lavaboda kalmanızı sağlayacak bulantılar her kokudan tiksinmeye başlamıştım. Şuan biraz yağsız tuzsuz şeyler yiyebiliyorum ama hala tam olarak her yemeği yemeğe başlayamadım
Evet ampül içiyorum anında kesiyor ama o da günde max 3 tane kullanabiliyorum etkis anca 45 dk sürüyor. Alıştım artık Doğurana kadar bitmicek sanırımÇok zordur eminim inşallah olmaz kuzumm doktor mide bulantısı için bişey verdi mi peki
Geçer inşallah ya mide bulantısı gerçekten çok kötüEvet ampül içiyorum anında kesiyor ama o da günde max 3 tane kullanabiliyorum etkis anca 45 dk sürüyor. Alıştım artık Doğurana kadar bitmicek sanırım
Bebeğinizin cinsiyeti için doktor bi tahminde bulundu mu ?Offff aynı ben ya allahım günler sayıyorum geçsin gitsin diye kaç kere hastanelik oldum. Şuan aşırı iştahsızlık var hiç birşey görmek tatmak istemiyorum. Ağzıma simit atıyorum sanki zehir ağzımın tadı Yok yiyemiyorum hiç bişey nolcak böyle bilmiyorum
Perşembe günü gidicem o zaman söyler belki.. bende çıkamıyorum 6. Haftadan beri böyleyim sosyal yaşantım sıfır asla yemek yapamıyorum o soğan kokusu allahım kabus resmen.. herkesten soyutladım kendimiBebeğinizin cinsiyeti için doktor bi tahminde bulundu mu ?
Ben evden çıkamıyorum heryer herşey kokuyor sanki
Aynen adını duymaya bile tahammülüm yok hele salçalı veya etli yemek. Eşim 3 aydır hazır besleniyor ya da annem gelip yemek yapıyor ben uyurken evi komple havalandırıyor Deterjanları bile değiştirdim hepsi kokusuz bebek deterjanı. Her gittiğimde doktor 1 hafta daha sabret düzelicek diyor ama 1 hafta daha diye diye doğurtucak beniPerşembe günü gidicem o zaman söyler belki.. bende çıkamıyorum 6. Haftadan beri böyleyim sosyal yaşantım sıfır asla yemek yapamıyorum o soğan kokusu allahım kabus resmen.. herkesten soyutladım kendimi
Canım valla annemde kalıyorum bende, eşim buraya geliyor yemeye yatmaya bile gitmiyorum eve o kadar herşey kokuyo evdeki yeni evliyim eşyaların kokusu mobilya kokusu beni dehşet kötü yapıyor eşimde sağolsun idare ediyor ama artık çok bunaldım bittim.Aynen adını duymaya bile tahammülüm yok hele salçalı veya etli yemek. Eşim 3 aydır hazır besleniyor ya da annem gelip yemek yapıyor ben uyurken evi komple havalandırıyor Deterjanları bile değiştirdim hepsi kokusuz bebek deterjanı. Her gittiğimde doktor 1 hafta daha sabret düzelicek diyor ama 1 hafta daha diye diye doğurtucak beniönceden duysam birinden bunları çıldırdınız mı derdim
İnşallah geçer ne diyelim benim umudun kalmadı amaCanım valla annemde kalıyorum bende, eşim buraya geliyor yemeye yatmaya bile gitmiyorum eve o kadar herşey kokuyo evdeki yeni evliyim eşyaların kokusu mobilya kokusu beni dehşet kötü yapıyor eşimde sağolsun idare ediyor ama artık çok bunaldım bittim.
Kaç haftalık bebekDaha önce bulantılarımın aniden geçtiği bir konu açmıştım ama sadece 5 gün sürdü geçmesi tekrar geri geldi hemde daha kötü hiçbirşey yiyemiyorumİştahımda yok açıkçası doktor sürekli yemeğe çalış diyor ama tek yediğim şey haşlanmış patates,muz,yağsız tuzsuz makarna. Özellikle salçalı soğanlı şeylerin kokusunu geçtim adı dahi midemi bulandırıyor canım hiçbirşey istemiyor önceden bayılarak yediğim şeyler şimdi midemi bulandırıyor. Sizler neler yaşadınız bu süreçte ? Nasıl beslendiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?