merhaba hanımlar hamileliğimin 10. haftasındayim sabah erken kalkmama rağmen hiç birşey yiyemiyorum midem almıyor sürekli kusasim geliyo ve öğlen saatlerinde 3,4 gibi ancak zar zor yiyebiliyorum bu bebeğimin gelişimini olumsuz etkilermi biliyorum kahvaltı çok önemli öğün ama ne zaman yemeye kalksam kusuyorum kendime gelemiyorum ve geceleri yatağa gectigim zaman sağ karnima sancı giriyo damar sıkışması gibi acı yaşıyorum 3 saniyelik bir şekilde. ve benim gebeliğim başladığından beri hep sorun yaşıyorum sayfama bakarsanız ya enfeksiyonum var ya kist var sürekli sorun yaşıyorum ayrıca sabit bi doktorum maalesef ki yok her ay kontrole başka bi hastaneye gidiyorum ve farklı farklı yorumlar alıyorum neden diye sorarsaniz gittiğim hastenede sürekli doktorlar vardiyalı denk gelemiyorum veya randevu bulamıyorum başka hastaneye almak zorunda kalıyorum SSK yok yeşil kartım da yok benim daha evvel işlettiğiim iş yerim vardı ama maddi sorunlar yüzünden kapamak zorunda kaldım sigortam da iptal oldu bı turlu sağlık sigortası yaptırmadım şimdi bi hastane buldum özel artık her ay oraya gidicem en azından sabit bi doktorum olucak sizler ne düşünüyorsunuz konum hakkında?