Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba doguma 4 ay var ama simdiden arastirmaya basladim acibadem maslak hastanesi sgk olmadan normal dogum 12.650 tl dedi sezaryen olursa 14.250 tl mis kadikoy sifa normal doguma sgk olmadan ki bu iki hastanenin de anlasmasi yok 8 bin kusur sezaryene 10 bin civari dediler normalde de kontrollerimi ve gebe takibimi yaptirdigim okmeydani ozel sgk anlasmali oldugundan normal 650 tl sezaryen 850 tl yapiyo sizin ogrendiginiz fiyatlar nedir ?

Merhaba doguma 4 ay var ama simdiden arastirmaya basladim acibadem maslak hastanesi sgk olmadan normal dogum 12.650 tl dedi sezaryen olursa 14.250 tl mis kadikoy sifa normal doguma sgk olmadan ki bu iki hastanenin de anlasmasi yok 8 bin kusur sezaryene 10 bin civari dediler normalde de kontrollerimi ve gebe takibimi yaptirdigim okmeydani ozel sgk anlasmali oldugundan normal 650 tl sezaryen 850 tl yapiyo sizin ogrendiginiz fiyatlar nedir ?
bağcılar hospitalistte sgk lı normal doğum oda parası dahil 400 tl... ve gayette memnunum

Siz daha onceden orda dogum yaptiniz mi yoksa yapacak misiniz bide odalari falan nasil gezdiniz mi fiyati gayet uygunmus

Siz daha onceden orda dogum yaptiniz mi yoksa yapacak misiniz bide odalari falan nasil gezdiniz mi fiyati gayet uygunmus
canım İNŞAALLAH ilk doğumum olacak orada ama her gittiğmde orada doğum yapmışlara soruyorum nasıl diye... hijyenik yönden gayet temiz... sevtap hanım hastanenin en çok talep edilen doktoru... ve hastalarınada doğumu bizzat kendisi yaptırıyor... hastalarıyla iletişimide süper... 3 senedir kendisi doktorumdu zaten...tavsiye ederim yani

Medipol mega normal doğum 950tl 1 gece kalıyosun oda süsleme lohusa şerbeti anne bebek ilk tahliller dahil, sezeryan 1200 tl galiba tam hatırlayamadım 2gece oda ücretsiz yine süskeme lerbet testler dahil sgklı fiyatlar bunlar.

Ben de Medicana Çamlıca'dan fiyat almıştım. Fiyatları da SGK'lı oda da dahil normal doğum 2500 sezeryan 3500 eğer epidural istenirse fiyatlara ek 500tl daha istiyorlar.

Medipol mega normal doğum 950tl 1 gece kalıyosun oda süsleme lohusa şerbeti anne bebek ilk tahliller dahil, sezeryan 1200 tl galiba tam hatırlayamadım 2gece oda ücretsiz yine süskeme lerbet testler dahil sgklı fiyatlar bunlar.
Medipol meganın resmi açilisi yapılmadan orda doğum yaptım harika bir hastane şuan cok kalabalık ama yine orayı tercih ederdim.fiyatı uygun ve hizmeti süper birkaö defada kızım rahatsızlandı yattık en son ocak ayında yattı.hemşireler doktorlar cok cok iyiler belkıde hepsi bize qlıstıgı içindir ama ben dığumdan sonra yürümek işin hiç kendim kalkmadım hep gelip beni kaldırdı ordakı bayan hadi gel canım kendini iyi hissediyorsan azıcık yürüyelim.yürürkende sohbet ederdik.kardeşim baska bir hastanede doğum yaptı yürüdümü onu bile sormadılar

Ay ne guzelmis hem fiyati hem boyle ilgili olmalari oeki var mi onerdiginiz bi doktor ?

Ben artık ucuza kaçamayacağım zira ilk bebeğim hastahane ilgisizliğinden heba oldu 14 haftalık bebeğimi öngörüsüz doktorlar yüzünden kaybettim. Central hospital a gidiyordum. Öğlen doktor kontrolunden döndüm akşama bebeğim düştü :KK43: rahim ağzı yetmezliğim varmış 12. haftada dikiş atılması gerekiyormuş. doktora sancım ağrım var demiştim oralı bile olmamıştı siz düşünün artık.MUAYENE 70 TL idi doğum içinde 2000 tl isteyen bir hastahane ama bundan sonra Acıbadem hastahanesinden şaşmam.sağlık sigortası yaptıracağım.

Küçükköy özel başarı normal doğum 750tl 1 gecekalıyosun oda süsleme lohusa şerbetianne bebek ilk tahliller dahil, sezeryan1500 tl 2geceoda ücretsiz yine süsleme lohusa şerbeti testlerdahil sgklı fiyatlar bunlar.

X