Ben de Alev Hanımı duymuştum ama Hakan Beyde başladım. Allahtan Eurofertille yolum kesişti. İlk olarak 1 aşılama 1 IVF denemem oldu Ataşehir Memorialde. 13 yumurta çıktı 2 transfer yapıldı sonuç negatif. Tam umudumu kestiğimde ve bir daha denemem derken yaklaşık 2 sene sonra bir arkadaşım Eurofertilde bebek sahibi oldu. Arkadaşımın ısrarı ile Hakan beye muayeneye gittim. AMH değerim 1.8 çıktı. Bir Altın Yumurta paketleri var. Üç defa yumurta topluyorlar sonra embriyolar genetik taramadan geçiyor ve sağlıklı çıkan embryo transfer ediliyor. Havuz sistemi de deniliyor sanırım. Bu paketin uygun olduğu söylendi ve o uygulandı. Bu paketin en güzel yanı benim gibi 40 yaş üstü anne adayları için genetik tarama yapılması. Bu arada aklınızda olsun genetikle ilgili her türlü soruya Nazlı hanım diye biri var o cevap veriyor, sanırım genetik uzmanı. Beta bakılacağı zaman bile yanımda destek oldu kendisi. Çalışanlar güleryüzlü , Muhasebe'ye para öderken bile sıkılmadım çokgüleryüzlü bir kızcağız var. Bina biraz eski görüntülü , öyle şıkır şıkır bir görüntü yok ama önemli olan sonuç. Şimdi hamileyim. Önemli olan insanın kendini rahat hissedeceği yerde tedavi olması ve tabii sonuç alabilmesi. Arkadaşlar pes etmeyin , bakın ben 2 sene aradan sonra doğru yeri buldum. Darısı başınıza..Bizde Alev hanımdan memnunuz Hakan beyi televizyonda görmüştük ama onunla başlamadık sizin nasıl oldu bugün tekrar kontrole gittik hayırlısı olsun inşallah.