Merhaba,
Eurofertil Altunizade tüp bebek merkezine yaklaşık 10 yıl hamile kalamadığım için gittik. Aslı Hanım ve Alev Hanım yardım ve çabaları sayesinde uzun ve heyecanlı bir sürece başlamış olduk.
Mevcutta hormonal bir rahatsızlığım olduğundan Endokrin Dr ile ilaç tedavisine başladım.
Bu tedavi ile birlikte tüp bebek tedavisi başladı
Takip, kontrol, yumurta toplama, tahlil, transfer... o kadar çok işlem yapıldı ki zaman ve sayılarını hatırlayamıyorum zaten sayıların bir bence bir anlamı da yok aslında.
Bu işlemler öncesi 1 dış gebelik yaşadım.
Ama kısaca anlatayım, doğal takiplerde sonuç alamadık, toplam 2 tüp bebek denemem oldu: yanlışım yoktur umarım, ilkinde 2 şer transfer negatif. Gelgelelim ikinci işlemde 2 transfer gebelik oldu ama kalp atışı olmadı... sonra tek embriyo transferi ile Beren bebeğimiz çok şükür oldu.
Gittiğim süreler boyunca Hastane çalışanlarından hiçbir kaba bir davranış görmedim hepsi işini iyi yapıyor. Özellikle Aslı Hanım ne kadar yoğun olursa olsun Güleryüz’üyle ve samimiyetiyle ile beni oraya bağladı. Yılmadı, yardımcı oldu ve hep iyi enerji verdi, onu düşününce tedaviye gitmek zor gelmiyordu. Aslı Hanım’a çok teşekkür ederim hakkında ne yazsam az olur umarım ömrün boyunca hep mutlu ol
Doktorum Alev Hanım çok kibar, sabırlı ve işinin ehli. Birçok kez görüştüm yapılması gereken ne ise en doğrusunu anlatıp yeni çözümler önerdi. İkileme düştüğümüzde kendi fikirlerini paylaşmaktan çekinmeden, karar vermemi kolaylaştırdı. Teşekkürü kendisine borç bilirim.
Herkes hakkında yorum yapabilirim ama işin mutfağından Zeynep Hanım’a da emeklerinden doları teşekkür ederek sonlandırayım.
Hiç olmayacak gibi gelen ama olan hikayemi paylaşmak istedim, gerçekten iyiler tavsiye ederim.
Siz bizi sevdirdiniz sizlerinde herşey gönlünüzce olsun.
Sevgilerimle.