istanbul altunizade eurofertil tup bebek merkezi

Özlem hanimdan cok memnunum daha önceden tanidigim icinde cok rahatim yaninda cana yakindir cok tatlidir diger doktorlarini bilmiyorum ama alev hanim uzun zamandir orda calisiyormus iyi bi doktor bence duvardaki resimlerden belli oluyor zaten ama ben kendi dogum doktorum oldugu icin ozlem hanimla devam etmek istedim tedaviye baslamak icin adetimi bekliyorum 2. Veya 3. Gunu baslaniyormus

İyi akşamlar arkadaşlar. Gördüğüm kadarıyla Eurofertil Tüp bebek merkezinin duayeni Hakan Bey'e hiçbiriniz denk gelmemişsiniz. Allah'ıma çok şükürler olsun ki yolum kendisiyle kesişti. Senelerce boş geçen uğraşımız doktorumuz Hakan Özörnek sayesinde bebeğimizle sevince dönüştü.

Canım ben bugün ilk kontrolüme gittim hayırlısı inşallah hepimiz için sen naptın
Bende yarın gidecem ama adet düzensizliği var bakalim ne diyecek
Bende başlarsam hemen hemen aynı olacak hayırlısı inşallah rabbim mahrum etmesin bizi o cennet kokudan

Kizim spontan gebelik yani doğal yolla hamile kaldım ama kardes istedigimizde olmadigini fark ettik özlem hanim zaten benim kadin dogum doktorumdu sezaryenle dogum yaptirmisti kendisi eurofertilde calisiyor simdi özlem hanimla baslayacagiz tedaviye sizin dediginiz paketi sectik bizde elmas paket diyorlar 1 taze deneme varsa dondurulmuslar 2 tanede dondurulmus emb transferi
Canım elmas pakete ne kadar ödediniz

Biz nakit 9750 tl olarak anlastik ama henuz odeme yapmadim daha tedaviye basladiktan sonra odeme almaya basliyorlar senin görüsmen nasil geçti canim?
Benim adetim tam başlamadı akıntı şeklinde devam ediyor o yüzden başlamadik tedaviye sökülmedi bi ne yapsam bilmiyorum sökülmesi için

İyi akşamlar arkadaşlar. Gördüğüm kadarıyla Eurofertil Tüp bebek merkezinin duayeni Hakan Bey'e hiçbiriniz denk gelmemişsiniz. Allah'ıma çok şükürler olsun ki yolum kendisiyle kesişti. Senelerce boş geçen uğraşımız doktorumuz Hakan Özörnek sayesinde bebeğimizle sevince dönüştü.
Bizde Alev hanımdan memnunuz Hakan beyi televizyonda görmüştük ama onunla başlamadık sizin nasıl oldu bugün tekrar kontrole gittik hayırlısı olsun inşallah.

Benim adetim tam başlamadı akıntı şeklinde devam ediyor o yüzden başlamadik tedaviye sökülmedi bi ne yapsam bilmiyorum sökülmesi için
Bende bugün i
Benimde bugün yumurtalarım toplandı hayırlısıyla olur inşallah canım sende bir an önce başlarsın.

Bende bugün i

Benimde bugün yumurtalarım toplandı hayırlısıyla olur inşallah canım sende bir an önce başlarsın.
Ben dün ilk muayenemi oldum Allaha sukurler olsun simdilik bir problem yok özlem hanim ilaclari yazdi bakalim 4 gun sonra ilk kontrolum var heyecanla bekliyorum sizler nasilsiniz bi gelisme var mi?

Benimde bugün yumurtalarım toplandı hayırlısıyla olur inşallah canım sende bir an önce başlarsın.[/QUOTE]
Yaaa nasıl zor oldumu kaç yumurta toplandı

Ben dün ilk muayenemi oldum Allaha sukurler olsun simdilik bir problem yok özlem hanim ilaclari yazdi bakalim 4 gun sonra ilk kontrolum var heyecanla bekliyorum sizler nasilsiniz bi gelisme var mi?
Hadi hayırlısı bakalim ben hala beklemedeyim

Hadi hayırlısı bakalim ben hala beklemedeyim[/QUOTE]
15 yumurta toplandı kamera sistemi varmış daha iyi oluyomuş onla da bakıldı yarında koyucaklar hayırlısıyla inşallah canım.

Hadi hayırlısı bakalim ben hala beklemedeyim
15 yumurta toplandı kamera sistemi varmış daha iyi oluyomuş onla da bakıldı yarında koyucaklar hayırlısıyla inşallah canım.[/QUOTE]
Hayırlısı insallah rabbim yardimcin olsun güzel haberler alırsın inşallah

15 yumurta toplandı kamera sistemi varmış daha iyi oluyomuş onla da bakıldı yarında koyucaklar hayırlısıyla inşallah canım.[/QUOTE]
Canim ne yaptın nasil geçti transfer

15 yumurta toplandı kamera sistemi varmış daha iyi oluyomuş onla da bakıldı yarında koyucaklar hayırlısıyla inşallah canım.
Canim ne yaptın nasil geçti transfer[/QUOTE]
Kamerayla bakıyolarmış bende tam bilmiyorum daha iyi oluyomuş iyi geçti hayırlısıyla bakalım senin noldu canım

Canim ne yaptın nasil geçti transfer
Kamerayla bakıyolarmış bende tam bilmiyorum daha iyi oluyomuş iyi geçti hayırlısıyla bakalım senin noldu canım[/QUOTE]
Hayırlısı olsun bakalım ben bu ay adet olamadim miyom çıktı ilaç kullaniyorum önümüzdeki ay başlıyacam
Ne zaman test yapacan yakinmi

Kamerayla bakıyolarmış bende tam bilmiyorum daha iyi oluyomuş iyi geçti hayırlısıyla bakalım senin noldu canım
Hayırlısı olsun bakalım ben bu ay adet olamadim miyom çıktı ilaç kullaniyorum önümüzdeki ay başlıyacam
Ne zaman test yapacan yakinmi[/QUOTE]
Haftaya yapıcam senin içinde hayırlısı olsun inşallah

Back
X