Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Anadolu yakası tüp bebek merkezi

Medical park göztepe hastanesinde, aynur erşahin de tedavi gördüm, micro tese ve ngs ile sağlıklı embriyomu seçerek yaptı doktorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka araştırın derim ben çok ilgili bir doktor
Merhaba.. Şu an tesavinizde ne aşamadasıniz? Umarım sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza..

Ah çok sevindim hayırlı olsun darısı bana olsun inşallah
Toplam ne kadar ödediniz
Allah razı olsun cümlemizin gönlünden geçeni hayırlısıysa nasip etsin
Elmas paket 8100 tl ilaçlar la 11000 buldu amannn sonuç pozitif ya gözüm görmüyor hiç birşeyi :))

Kızlar bende Bahçeci umutta başladım tedaviye umarım herşey güzel olur

canım çok teşekkür ederim iğneler kontrol devam ediyoruz bakalım

Bizde de morfoloji bozukluğu var her ay bi engel çıkıyo gidemiyoruz bu ay nasip olursa gidecem tavsilerin için teşekkürler ben bayan dr istiyorum erkek ten çok utanıyorum
Ebru hanım var bahçecide benim doktorum cem bey ama ebru hanım içinde merkezde konuştuğun insanlar hep iyi şeyler söylüyorlar

benimde 10 yumurtam toplanmıştı bugün 3. gün gelişimi için arayacaklar sabahın köründe kalktım heycanla bekliyorum

Canım biz bahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyoruz. Genetikte yapılacak doktorum cem çelik çok memnunum
Merhaba Serass.Son durumunuzu ve gelismeleri merak ettim.Ben ilk denemede 2 tane 5.gun blastokist dondurulmus embriyo ve rahim dinlendirme ile transfer edikmisti,rahim 9,5 mm ile gayette guzeldi fakat tutmadi.Ve bunun uzerine genetik inceleme.yapilmasi gerekiyor denildi.O sebepten öturu sendeki gelismeleri merak ettim

Allah razı olsun cümlemizin gönlünden geçeni hayırlısıysa nasip etsin
Elmas paket 8100 tl ilaçlar la 11000 buldu amannn sonuç pozitif ya gözüm görmüyor hiç birşeyi :))
Merhabalar bende eurofertil alev hanimda başlamayi düşnüyorum da tedavi arasindaki tahlilere ödeme yaptinizmi paket içindemiydi yoksa

İyi günler arkadaşlar ben de üçüncü ayda İstanbul’da bahçeci diye doktor duydum hangi dokdor orada daha iyi acaba lütfen yardımcı olabilir misiniz ama anadolu yakası daha yakın olsun

İyi günler arkadaşlar ben de üçüncü ayda İstanbul’da bahçeci diye doktor duydum hangi dokdor orada daha iyi acaba lütfen yardımcı olabilir misiniz ama anadolu yakası daha yakın olsun
canım benim doktorum bahçeci umuttan sabri bey ben çok memnun kaldım kendisinden kesinlikle tavsiye ederim

Merhabalar bende eurofertil alev hanimda başlamayi düşnüyorum da tedavi arasindaki tahlilere ödeme yaptinizmi paket içindemiydi yoksa
Merhaba, eurofertildeki tedavinizde mi hamile kaldınız acaba? Anadolu yakasında tüp bebek araştırıyorum da ben de

Bende eurofertilde tedavi gorenlerdenim ilk gorusmem hakan beyle oldu. Hosuma giden merkezlerden biri suan transferimin 5. gunu toplama islemini hakan bey yapti transferide Alev hanim gerceklestirdi insallah hayirlisi olur nasip olduktan sonra heryerde olur tabi ama o surecte kendini iyi hissetmende cok onemli sagolsunlar cok rahattim tedavim kolay ve guzel gecti. Insallah sonucumu da burada paylasirim:dua::anneadayı:

Merhaba, eurofertildeki tedavinizde mi hamile kaldınız acaba? Anadolu yakasında tüp bebek araştırıyorum da ben de
İlk denemem di hamile kaldim canim 31 haftaya girdim alev hocadan merkezden memnun kaldim sadece alev hoca biraz soğuk ama net cevaplari var

Back
X