- 9 Nisan 2020
- 50
- 19
- 38
- 40
- Konu Sahibi Pinusnigraaa
-
iki böbreğim olması tercihimdirSelam arkadaşlar,
Hem yaz dönemi aldığım kiloları vermek hem de yürürken 2 lafın belini kırabileceğim kafa dengi yürüyüş arkadaşları arıyorum.
36 yaşında, işinde gücünde, sağlığına sporuna dikkat eden kendi halinde bir insanım. Entelektüel olarak da kendini geliştirmiş, belli bir hayat tecrübesi olan sohbeti keyifli bir arkdaşım olsa da yürüyüşlerde birbirimize eşlik etsek diye düşünüyorum. Belki burda da vardır benim gibi yalnızlıktan müzdarip hemcinslerim:) Yazarken de bir tuhaf geldi malum zaman kötü.. yine de hala normal aklıselim insanların var olduğunu biliyorum ve mesajlarınızı bekliyorum :)
Bu devirde kimsenin kimseye güveni kalmadı maalesef yalnızlık kaçınılmaz oldu bulursunuz umarımSelam arkadaşlar,
Hem yaz dönemi aldığım kiloları vermek hem de yürürken 2 lafın belini kırabileceğim kafa dengi yürüyüş arkadaşları arıyorum.
36 yaşında, işinde gücünde, sağlığına sporuna dikkat eden kendi halinde bir insanım. Entelektüel olarak da kendini geliştirmiş, belli bir hayat tecrübesi olan sohbeti keyifli bir arkdaşım olsa da yürüyüşlerde birbirimize eşlik etsek diye düşünüyorum. Belki burda da vardır benim gibi yalnızlıktan müzdarip hemcinslerim:) Yazarken de bir tuhaf geldi malum zaman kötü.. yine de hala normal aklıselim insanların var olduğunu biliyorum ve mesajlarınızı bekliyorum :)
Ama o 10 yıl içinde 5 - 6 hesap ile gelmiş farklı zamanlarda. Enselenmelere doymamış.10 yıllık erkek üyenin çıktığı sitede arkadaş arayarak yürek yediğinizi var sayıyorum
Mini etek tavsiyesi verdiği konu favorimdiAma o 10 yıl içinde 5 - 6 hesap ile gelmiş farklı zamanlarda. Enselenmelere doymamış.
Adama şişe açtırmak, araba parkedemeyip adamdan yardım istemek, ayağını mahsustan burkup adamdan yardım istemek. Umutsuzvaka01 ya verdiği adam kafesleme taktikleri.Mini etek tavsiyesi verdiği konu favorimdi
İnsanlara güven konusunda en az sizin kadar önyargılıyımdır ama bu uslüp hoş değil. Karşıdaki insanı tanımadan etmeden bu şekilde itham etmek de bana tuhaf geliyor. Dikkat ederseniz evime gelin tenhalarda buluşalım filan demiyorum. Burda yeniyim insanların bu platfotmda ne tecrübeler yaşadığını bilemem ve her şeyin altında kötü niyet aramak bana pek sağlıklı gelmiyor.iki böbreğim olması tercihimdir
Neden dedikodu yapmak zorundayız? Herkesi kendi koşullarınızda değerlendirmeyin..Sizin hayalinizden ben sıkılmış olabilirim..Yeni insanlar tanımak güzeldir. Podcast dinliyorum zaten yıllardır.milletin dedikodusunu dinleyeceğine tak kulaklığını dinle müziğini, podcast ini yürü. hayali bile güzel geldi...
Şu böbrek muhabbeti de ayrıca çok sığ. Benim böbreklerimi kim koruyacak ?Siz açık adres verin, biz böbrekleri oraya yollayalım. Hava sıcak şimdi boşuna yorulmayalım.
Yoo sizinle alakalı değil bu benim genel olarak insanlara bakış açım bu.İnsanlara güven konusunda en az sizin kadar önyargılıyımdır ama bu uslüp hoş değil. Karşıdaki insanı tanımadan etmeden bu şekilde itham etmek de bana tuhaf geliyor. Dikkat ederseniz evime gelin tenhalarda buluşalım filan demiyorum. Burda yeniyim insanların bu platfotmda ne tecrübeler yaşadığını bilemem ve her şeyin altında kötü niyet aramak bana pek sağlıklı gelmiyor.
Sadece karşı taraf açısından yazılmadı sanırım, tek amacı ekmek parası kazanmak olan, evlere temizliğe giden üyeleri rahatsız eden kişiler oldu maalesef, birileri yazınızı okur sizinle irtibata geçebilir, iyi niyetli bir kadın da olabilir, yasak olmasına rağmen kadın profiliyle üye olmuş bir erkek de olabilir, sizin bakımınızdan da tehlikeli diye uyarmak istemiş olabilirler.İnsanlara güven konusunda en az sizin kadar önyargılıyımdır ama bu uslüp hoş değil. Karşıdaki insanı tanımadan etmeden bu şekilde itham etmek de bana tuhaf geliyor. Dikkat ederseniz evime gelin tenhalarda buluşalım filan demiyorum. Burda yeniyim insanların bu platfotmda ne tecrübeler yaşadığını bilemem ve her şeyin altında kötü niyet aramak bana pek sağlıklı gelmiyor.
Şu böbrek muhabbeti de ayrıca çok sığ. Benim böbreklerimi kim koruyacak ?
36 yaşında biri olarak bunu zaten düşünebilirim. Karşıdaki insana ne derecede güvenilip güvenilmeyeceği konusunda bir hayat tecrübem var. her önüme gelen insanla arkadaşlık yapacak değilim. Zaten herkes cok fazla anlam yüklemiş bu kadar basit bir konuya hayat arkadaşı olalım demedim :)Yoo sizinle alakalı değil bu benim genel olarak insanlara bakış açım bu.
Yani sonuçta ben de sizin böbreğinizi çalabilirim. ne kadar güvenebilirsiniz ki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?