istanbul anadolu yakasında çocuk doktoru

• Konu Sahibi Konu Sahibi hdk34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hdk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
11
0
86
İstanbul
slmlar... istanbul anadolu yakasında özellikle üsküdar ve çevresinde tavsiye edeceğiniz çocuk doktorları varmı?

Üsküdar'a yakın sayılmaz ama Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Gökmen Ercan'ı öneririm. Çok güleryüzlüdür. Size müşteri gibi davranmaz, hastası gibi davranır. Gereksiz ilaç özellikle antibiyotik vermez, gereksiz yere gözünüzü korkutmaz. Tıp bilgisine güvenirim, kendine güveni de çok yüksek bir doktordur.

çamlıca erdem hastanesi oğuzhan beyi tavsiye ederim..gercekten cok iyi bi dr

slmlar... Istanbul anadolu yakasında özellikle üsküdar ve çevresinde tavsiye edeceğiniz çocuk doktorları varmı?

canım ben medipol hastahanesini öneririm orda erkan can var çocuk doktoru benim kızımında dr u biz çok memnunuz erkan beyi bulana kadar çok dr gezdik kızıma 7 aylıktan beri erkan bey bakıyor şuana kadar hiç sorun yaşamadık ... Fiatıda çok uygun ayrıca ssk ya 35 tl gece gündüzde çocuk dr u mutlaka bulunuyor ..

sağol canım bende duymuştum erkan beyi evet fiyatıda oldukça uygunmuş bir deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…