- Konu Sahibi yercekimlikaranfil
-
Kızlar ne yapıyoruz, buluşuyor muyuz?
Dün dolmuşla Kid's Cerner'ın önünden geçtim. Tadilat vardı, başka mekan bulmamız gerekecek. Kimler katılıyor?
Bu defa ben de çok geç yazmak zorunda kaldım. Bir türlü bulusamadik. Kids corner ne durumda bilen var mı. Erenkoye taşındı mı acaba. Yarın arayıp öğreneceğim. Sanırım gecen sefer ki gibi su saatte surda olalım demedik toplanamadik.
Ben gelirim. Ama cocukları nasıl zaptedicez, biraz bu konuda endiseliyim kendi adıma. Bizimkini sahile götürdüğümüzde hiç yerinde durmuyor sürekli koşmak istiyor. Bıraksanız Kartal'dan Kadıköy'e gider yani. :) kendi basına takılır kosar durur oyun grubumuzu yalana dönüştürür diye korkuyorum. Maksat cocukların kaynaşması ya. Size bir merhaba dedikten sonra bizimkinin pesinde kaybolabilirim haberiniz olsun. Yarın deneyip görücez artık. Bir de o saatte mangalcilar tavan yapmıştır orada, rahat edebilir miyiz? Yada beltur tesisleri civarında mı olsak?
merhaba 15 aylık oglum var anadolu yakasındayım oyun grubuna bızde katılmak ıstıyoruz
merhaba 15 aylık oglum var anadolu yakasındayım oyun grubuna bızde katılmak ıstıyoruz
Merhaba mesaj sayım yetmediği için cevap veremedim ama görüşmeyi isterim çünkü cok yakın oturuyoruz
Merhabalar, çok sevindim bize katılmak istemenize. Tabi buluşma ayarlamak kolay iş olmuyor, denk gelemiyoruz, uygun günlerimizi denk getiremiyoruz. Ama mutlaka bir uygun tarih ayarlarız diye düşünüyorum. Bu haftadan itibaren birkaç hafta şehirdışında olacağım haftasonları ama bir şekilde denk getirmek için de uğraşalım. Mesela 16 haziranda ben uygunum. Uygun olanlar elini kaldırsın. :)))))
Uygun benim icinde ama buluşma nerde olacak iste bu yüzden herkez gelmiyor bence kimine göre uzak oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?