Kimse bilmiyormu güzel biryer yani ?
merhaba canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun altunizadede ferticenter var tavsiye edebilirim fiyatına gelince ilaçlarla birlikte farklılıklar gösterebiliyo ama 2000 euro + ilaç yanlış bilmiyorsam
slm cnm medicine hospital var üstkaynarca/pendik te eski nene hatun hastanesi
fiyat hakkında tam bilgim yok ama çoğu yerden daha uygun diye duydum
dr.berrin karakuy kadın doğum ve tüpbebek ünite sorumlsu
Medicana hakkında pek ii şeyler duymadım ..Nene hatunla görüşebilirim .. Teşekkür ederim... SİZ YAPTIRDINIZMI?
Merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tüp bebek merkezlri tavsiyelerinizi bekliyorum.Fiyatta verirseniz sevinirim ve dini hassasiyetleri olan ilgili yerler olmasını istiyorum eşim çok hassas bu konuda onu ikna etsinler istiyorum.Yaptırıp memnun kaldığınız para canlısı olmayan yerlerler arıyorum..
Amin inşallah canım hayırlısını versin Rabbim öncelikle..Buraya gittim capitöl ün aşşagı tarafında sanırım Ama yaşın genç Allah büyük biraz daha bekle dedi 27 yaşına gircem mayısta ama...
Merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tüp bebek merkezlri tavsiyelerinizi bekliyorum.Fiyatta verirseniz sevinirim ve dini hassasiyetleri olan ilgili yerler olmasını istiyorum eşim çok hassas bu konuda onu ikna etsinler istiyorum.Yaptırıp memnun kaldığınız para canlısı olmayan yerlerler arıyorum..
bende 26 yaşındayım ama öyle bir tepki almadım görüştüğün doktor kimdi acaba
Teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı arkadaşlar sanırım erdemde yaptırıcam inşallah hayırlısını nasip etsin Rabbim isteyen bütün herkese hayırlı evlatlar versin Mevlam.. öpüyorum sizleri
önemli olan içine sinmesi arkadaşım hakkında hayırlısı olsun dua ile...
Amin inşallah canım hayırlısını versin Rabbim öncelikle..Buraya gittim capitöl ün aşşagı tarafında sanırım Ama yaşın genç Allah büyük biraz daha bekle dedi 27 yaşına gircem mayısta ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?