İstanbul Ankara burun estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asso

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
720
377
103
35
Arkadaşlar merhaba,hala burun estetiği için doktora karar veremedim.İstanbul ya da Ankara da olup memnun kaldığınız doktorlar var mı?Doğal olmasından yanayım

Mesut Kaya yı takip ediyorum. Begeniyorum yaptığı burunları. Kavisli kalkik burun sevmiyorum. Düz ve dogal yapıyor gördüğüm kadarı ile. Ama çok yoğun. Ocak sonu muayene olacağım. Ameliayt ise mayis sonu sanırım

Evet benimde aklımda Mesut hoca

Niyazi Altıntoprak’ı tavsiye ederim. Ben ameliyat oldum gayet memnunum

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde Şenol ÇOMOĞLU'na ameliyat oldum 2016 yılında. Üniversite hastanesi olduğu için burayı tercih ettim, doktor bey hakkında hiçbir fikrim yoktu. Ama çok memnun kaldım eğrilik düzeldi, nefes alma problemim düzeldi, doğal bir görünümü var burnumun. Tavsiye ediyorum ancak hala orda mı bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba,hala burun estetiği için doktora karar veremedim.İstanbul ya da Ankara da olup memnun kaldığınız doktorlar var mı?Doğal olmasından yanayım
İzmire gitme durumunuz varsa ali oğuz demiri öneriririm, gayet ilgili ve başarılı

ahmet islam/sami katırcıoğlu/umur akıner hakkında bilgisi olanlar paylaşabilirse çok memnun olurum.

Umarım istediğiniz gibi olur

Merhaba ankarada orhan aydina oldum inanilmaz dogal burun yapiyor butun sureclerden cok memnun kaldim merak ettiklerinizi cevaplandirabilirim

merhaba, öncelikle geçmiş olsun. umarım herşey istediğiniz gibi geçmiştir.
hangi doktora ameliyat oldunuz acaba, sürecinizi paylaşabilir misiniz?
Merhaba teşekkür ederim. Ameliyatim yaklaşık 5 saat sürdü. Zor bir ameliyat olmuş. Burnumda düzgün kemik yokmuş.Ortahat çok soldaymis. Burnumun ucu da çok düşüktü. Neyse doktorumla doğal, kanatların küçük olduğu bir burunda anlaşmıştık. Ameliyat sonrası fotoğraflar güzeldi. Şuan atel var yine düzgün duruyor istedigim gibi. Tabi biraz sisecek biliyorum ama sabretmek gerekiyor. Tamponlar çıkınca nefes problemim de çözülmüş oldu.. Artık ağzım açık uyumuyorum :)

Şuan genel olarak memnunum. Ama atel beni çok geriyor. Bir an evvel çıksın istiyorum

geçmiş olsun. bu belirttiğiniz durumlar ameliyat oncesinde belli değilmiydi, burnunuzda kemik eğriliği vb. olduğu? estetik öncesi tomografı istiyormu doktorlar genelde?
bir de açık mı kapalı tip mi ameliyat oldunuz?
doktorunuzdan memnunsanız ismini de paylaşabilir misiniz, buradan yada özelden

Teşekkür ederim. Tabi ki doktorum burun hattinin sola yatik ve ucundaki problemleri söyledi. Tomografi çekilmiyor özel bir muayene olduğu için. Ama içteki kemiklerin hepsi engebeliymis torpulendi hepsi. Açık oldum. Şimdilik orta halli memnunum. Önceki halinden bin kat daha iyi tabi ki. Ama odemlerim de inince son kararimi verip ona göre doktorumun ismini açıklarım

tamamdır teşekkürler yanıtınız için. ameliyatı istanbulda mı oldunuz? ortalama bir fiyat bilgisi de paylaşırmısınız eğer istanbulda olduysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…