☆İstanbul Anneleri ☆

Yeni dogacak olan bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Kız

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

Esra_Babies

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
3.789
4.273
448
Merhaba annisler... :anneadayı:
Hamile olupta Istanbul'da bulunan hastane ve doktor bilgisi konusunda bilgi almak isteyenler burdan bilgi paylasimi yapabiliriz ve de Istanbul'da bulunan magazalarda indirim vb durumlar hakkinda bilgisi olanda burda bizimle paylasabilirse seviniriz... :KK68:

Son düzenleme:
Benimde belli degil canim ama belli olur olmaz hemen paylasicam haftaya ikili testimiz var oncelikli saglikli cikar umarim cinsiyetide ogreniriz :)
inşakkah hayırlısı olsun.ben ikili üçlü test yaptırmaktan vazgeçtm.rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin herkese

Selam hamişlerrrr, doktorumu hiç sevmiyorum :( o kadar da meşhur bir Prof ama yok bi daha gitmiyormuş kesin..
Ben seyrantepe tarafında oturuyorum, Dr önerisi olan varsa cok sevinirim..Şişli, sarıyer, Kağıthane filan yakın sayılır...

Sız memnun musunuz, Dr.unuz sorularınızı cevaplıyor mu? Benimki Lafı ağzıma tıkıyor :( puuuuuffffff :(

inşakkah hayırlısı olsun.ben ikili üçlü test yaptırmaktan vazgeçtm.rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin herkese
Canim oncelikle allah herturlu kotu durumdan bebislerimizi korusun ama yuce rabbim onu bana vermis birde yasama hakki varmis buyuk konusmayim ama tabiki ne cikarsa ciksin aldirmam ama yinede bi saglik sorunu varmi yokmu bilmek istiyorum anne olarak bebegimin ne durumda oldugunu bilmek istiyorum ben duami ederim gerisi allaha kalmis ben butun testleri yaptircam egerki bisey cikarsada allahin takdiri derim cikmazsada icim rahat eder supheyle yasamak daha kotu... tabi yinede herkesin kendi tercihi...

Selam hamişlerrrr, doktorumu hiç sevmiyorum :KK43: o kadar da meşhur bir Prof ama yok bi daha gitmiyormuş kesin..
Ben seyrantepe tarafında oturuyorum, Dr önerisi olan varsa cok sevinirim..Şişli, sarıyer, Kağıthane filan yakın sayılır...

Sız memnun musunuz, Dr.unuz sorularınızı cevaplıyor mu? Benimki Lafı ağzıma tıkıyor :KK43: puuuuuffffff :KK43:
Canim genelde prof.lar pek konusmuyor agirdan aliyorlar ve sakin davraniyorlar pek senin duygularina ortak olmuyorlar. O taraflarda bildigim doktor yok hastane tercihleri bolumu var o sayfalarada bak istersen :(

Hayirlisi olsun insallah denizkizi rabbim tum bebekleri korusun:) bende kucukcekmece tarafinda hastaneye gidiyrm.doktorumdan hastaneden memnunum.tek sknti doguma baba giremiyor.bunn icnde hastane doktr degistirirmiyim bilemiyrm.

Hayirlisi olsun insallah denizkizi rabbim tum bebekleri korusun:) bende kucukcekmece tarafinda hastaneye gidiyrm.doktorumdan hastaneden memnunum.tek sknti doguma baba giremiyor.bunn icnde hastane doktr degistirirmiyim bilemiyrm.
Normalde girebiliyorlar mi kiz ilk defa duydum ama girmesin bnmki oda stres olur ben bagirdikca tabi istedigimiz gibi normal dogum olursa :)

Normalde girebiliyorlar mi kiz ilk defa duydum ama girmesin bnmki oda stres olur ben bagirdikca tabi istedigimiz gibi normal dogum olursa :)
tabi canm bazı özel hastaneler kabul ediyor normal doğumlarda.bazıları kabul etmiyor.hatta gittiğim hastanede 5ay önce kürtaj olmuştm doğumhanenn olduğu tarafa hasta,anne adayı dışında kmse kabul edilmiyor enfeksiyn riskine karşın sanırım.hatta doğumhanenn büyük kapısından girerken ayakkabılar bile çıkıyor orda bulunan terlikle giriliyor.bende eşimn yanmda olmasını çook istiyordm.eşimde bende isterim ama bunn için hastane değiştirmeyelm dedi.çünkü hastane güzergahı için E5 e girilmiyor acil bişey olsa allah korusun.her açıdan uygun ama sadece eşim giremicek diye üzülüyrm.sen hangi hastaneye gidiyrsn

tabi canm bazı özel hastaneler kabul ediyor normal doğumlarda.bazıları kabul etmiyor.hatta gittiğim hastanede 5ay önce kürtaj olmuştm doğumhanenn olduğu tarafa hasta,anne adayı dışında kmse kabul edilmiyor enfeksiyn riskine karşın sanırım.hatta doğumhanenn büyük kapısından girerken ayakkabılar bile çıkıyor orda bulunan terlikle giriliyor.bende eşimn yanmda olmasını çook istiyordm.eşimde bende isterim ama bunn için hastane değiştirmeyelm dedi.çünkü hastane güzergahı için E5 e girilmiyor acil bişey olsa allah korusun.her açıdan uygun ama sadece eşim giremicek diye üzülüyrm.sen hangi hastaneye gidiyrsn
Anladim cnm bnm ablamin dogumuda ozelde oldu ama resim cekmek icin 2 dk sokmadilar bizi hemsire bana verin ben cekeyim dedi dogar dogmaz o ilk anini saolsun cekmeyi becerememisti :) ben calistigim bankayla anlasmali bi hastaneye gidiyorum kadikoy florence nightgale hastanesi ama daha erken die hic dogum sonrasi yatacagim odaya ameliyathaneye felan bakmadim bide bizim yilbasinda anlasma yeniden yapilcakmis bende merakla bekliyorum ins bi terslik cikmazda degisitirmek zorunda kalmam die sonucta doktora alistik hastanede iyi anlasma degisirse sil bastan baska doktor zor olacak :)

Anladim cnm bnm ablamin dogumuda ozelde oldu ama resim cekmek icin 2 dk sokmadilar bizi hemsire bana verin ben cekeyim dedi dogar dogmaz o ilk anini saolsun cekmeyi becerememisti :) ben calistigim bankayla anlasmali bi hastaneye gidiyorum kadikoy florence nightgale hastanesi ama daha erken die hic dogum sonrasi yatacagim odaya ameliyathaneye felan bakmadim bide bizim yilbasinda anlasma yeniden yapilcakmis bende merakla bekliyorum ins bi terslik cikmazda degisitirmek zorunda kalmam die sonucta doktora alistik hastanede iyi anlasma degisirse sil bastan baska doktor zor olacak :)
evet işte bazı hastaneler kabul etmiyor.bende kürtajımı gittiğim hastanede oldum doktorumada çok alıştm.şimdi bu sebeple herşey sil baştan zor geliyor :)inşallah sennde değişmez.

Merhaba arkadaşlar,

Doktor konusunda ilk başta ben de çok stresliydim, bulamayacağımı sanıyordum. Çok araştırdım, 1 hafta pc başından kalkmadım ve sonunda buldum çok şükür. Doğumdan önce özel sigorta yaptırdığımız için ACIBADEM kadıköy hastanesine gidiyoruz şimdi. Tabiiki sadece doktoru için! Benim doktorum BAHA CELAL DOĞAN, uzman doktor. (Zaten hiç prof. ya da doç istemiyordum, hem hamile halimle onların kaprisini çekemezdim hem de onların ücretleri uzmanlardan pahalı olduğu için gereksiz yere ekstra ücret ödemek istemedim). Baha Bey, kadınlar kulübünde ve diğer bloglarda methedildiği kadar var. Çok ilgili, güler yüzlü, pozitif, kibar ve sizi takip ediyor. Hiç soru sormama bile gerek kalmıyor, herşeyi kat-ve-kat anlatıyor. Size cidden çok zaman ayırıyor ve işini çok seviyor.. Yıllarca Zeynep Kamil'de çalışmış bir doktor olarak çok da tecrübeli.

Ben gönlüme göre doktor buldum çok şükür, darısı tüm arayanlara.. Umarım doğumuma kadar bir aksilik olmaz ve bebeğimi de BAHA Bey dünyaya getirir.

Ayrıca (zorunlu sezeryan olmama rağmen) doğumuma eşimin de girmesi benim için çok önemli bir kriterdi. Böyle bir süreci tek başıma geçirmekten korkuyorum. Ve mümkünse de fotoğrafçı da bulunsun istiyorum bebeğimizi kucaklarken. İnternette BAHA Bey'i araştırırken, yeni doğum yapan bir annenin blogunda ameliyathane fotoğraflarını gördüm. Allah bağışlasın ikiz bebek doğurmuş BAHA Bey ile. Fotoğraflarda gördüğüm üzere (ikiz bebeklere rağmen) Sezeryanlı doğuma eşi de girmiş, doğal olarak fotoğrafçıda. Bu örnekler beni çok rahatlattı en başta.

Doğum yaklaştıkça bu detayları ve izinleri doktoruma soracağım elbet ama, önceki doğumlarında bu kadar destekleyici olduysa, zamanı gelince bize neden olmasın :)

Özetle, "imkanınız varsa" doktorum BAHA Bey'i şiddetle tavsiye ediyorum. :KK66:

Son düzenleme:
Back
X