- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi duygu_ceylinece
-
seni en iyi ben anlarım canım benim de düşükten sonra 2 ay korun dedi ama ben ilk aydan başladım ve üçüncü adetimi gördüm hala gelen giden yok halbuki ilki jhemen olmuştu o yüzden sordum canım inşallah bu ay kalmışımdır. dua eder misin bana da Zeynep benim ismim. :)
aslın da bu ay kafam rahat artık nasılsa hamile kalabiliyorum diye düşünüyorum sonuçta kasmaya gerek yok hayırlısını diliyorum o kadar. inşallah hayırlı haberler veririm olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz. :)Damdan dusenin halini damdan dusen anlarkolay degil canim beklemek her ay ayni stres acaba hamile miyim oldu mu ah ah cok zor allah dayanma gucu versin. Tabi ki sanada dua edecegim sana meryem veya yusuf suresini okumani tavsiye ederim. Biraz uzun dualar zamanin varsa oku canim. Bide sana tavsiyem hamilelik fikrini kafandan at. Cok zor ama tamamen atmak gerekiyor ben hamile kaldigim ay artik zaten olmuyor bi daha asla anne olamayacagim diye dusunurken supriz yapti bebegim bize insallah sanada oyle olur tezz vakitte iyi haberlerini bekliyorum :)
Bilgi sahibiyim dediğiniz için sormak istedim ben de fırat bey e gidiyorum doğa hospital da. Şimdilik bi sıkıntımız yok ama sizce nasıldır Ben tasdufen gitmiştim ona devam ediyorum bir de eve yakın olması iyi benim için sizin fırat Eraslan hakkında bir bilginiz var mıMrb canım bende avcılarda oturuyorum. avcılar hospitalı hiiiçççç tavsiye etmem nil hanım benim doğum yaptırdığı arkadaşıma sen benim hastam mıydın diye sormuşSadullah beyde çok paragöz bi doktor allah kimsenin eline düşürmesin (amin) annem faruk çekmecelide rahim ağzı ameliyatı oldu pek konuşmayan ağzından kelpetenle laf alınan bi doktor duyduğum kadarıyla normal doğumu desteklemiyormuş biraz doğuramadınmı direk sezeryana alıyormuş öyle duydum.
Anadolu hastanesi uğraş hanım tam anlamıyla mükemmel bi doktor çok pozitif insanı yormayan bi yapısı var ama doğumda hastanede tek kişik odalar müsaitse seni oaraya alıyorlarmış odalar iki kişilikmiş o yüzden artık anadolu hastanesine devam etmiyorum. özcan bey çok yoğun gelip saatlerce beklerim dersen sen bilirsin olumsuz bir şey duymadım.
esenyurtta faruk moin bu ismi çok duyuyorum giden arkadaşlarım çok memnun.
benim doktorum avcılar medicana onur başeğmez ben çok memnunum kısmetse inşallah doğumumu onur beyle yapmak istiyorum rahat tavırları hoşuma gidiyor. evlendikten hemen sonra bebek istediğimiz için bir problem var mı diye demet hanıma gittim bana sende kist var boşuna uğraşma senin çocuğun olmaz dedi hüngür hüngür ağladım korkudan smear sonucu bile almaya gidemedim şansa sonucu aldığım gün demet hanım yokmuş onur beye gösterdim beni o kadar rahatlattı ki allaha şükür hamile kalabildim. şimdi onur beye devam ediyorum.
ben doğma büyüme avcılarlı olduğum için bütün hastaneler ve bazı hekimler hakkında az çok bilgi sahibiyim umarım bu bilgiler işine yarar seçim senin sağlıklı günler
Bilgi sahibiyim dediğiniz için sormak istedim ben de fırat bey e gidiyorum doğa hospital da. Şimdilik bi sıkıntımız yok ama sizce nasıldır Ben tasdufen gitmiştim ona devam ediyorum bir de eve yakın olması iyi benim için sizin fırat Eraslan hakkında bir bilginiz var mı
Teşekkür ederim şansıma işteDaha once hic duymadim canim
Teşekkür ederim şansıma işte)
Sağlık ocağına hiç gitmedim :) doktorum şimdilik iyi olumlu güler yüzlü ve yüzüme bakıp beni dinliyor. Geçen haftalarda tek doktora bağlı kalmayıp tahlillerimi devlet hastanesinde yaptirayim dedim hemde devlet hastanesinde de bir doktorum olsun dedim ama demez olaydım. Tahlil sonuçları berbat çıktı üstelik neredeyse HIV teşhisi koyacaklardi. Değerler çok yüksek çıktı. Sonra doktoru anlatamam yani yüzüme bile bakmadi :) kendi memleketimde doktorum inşallah doğumu da Allah nasip ederse orda yapacağım. Çok sıkıstıgımda ona sorabilme imkanım var ama kontrollerde mecbur burda ve fırat bey e gidiyorum inşallah bi sorun çıkmazAllah iyi insanlarla iyi doktorlarla tanistirsin canim doktor cok onemli kontrollerini ihmal etme saglik ocaginda tum testlerini yaptir 12. Haftan dolana kadar tek doktorla kalma derim
Ay kızlar başınıza gelenlere resmen şok oldum o doktor neymiş öyle ya şaka gibi.. Allahtan kurtulmuşsunuz güvenmemişsiniz vallahi.. Ben de doğma büyüme Avcılarlıyım ama doğumu Beylikdüzü Medilife ta düşünüyorum inşallah.. Burcu hanım Selda hanım Senem hanım hepsi iyi doktorlar biliyorum. Bir de hemen insanı sezaryene sürüklemiyorlar mecbur bir durum olmazsa tabii.. Bazıları maalesef para peşinde güven olmuyor.. Umarım bir sıkıntı olmaz da sağlıkla ve istediğimiz gibi yaparız doğumlarımızı..
canım hangi dr dan memnun kalmadın avcılarda
Canım ben Avcılarda doktora gitmedim hiç arkadaşların yazdıkları için dedim :)
Faruk Bey i bilmiyorum ama Burcu hanım rahattır, kolay kolay normal doğumdan vazgeçmez. Para peşinde değil yani bi de hastaları da çok memnun ondan genelde.
evet ama burcu hanım paraya çok önem vermese mesai saatlerinin dışında doğuma girdiğinde ek ücret almaz, hemde 500 tl gibi bir rakam bu :/
Ama arkadaşım insanlar gecenin bir yarısı evlerinden geliyorlar ben ona bir şey demiyorum ya bence haklılar yani sıcacık yatağından çıkıp geliyorsun eşin evde çocukların evde sen olsan ister misin ben istemem şahsen. He nöbetçi doktor yaptırsın doğumumu dersen zaten para vermiyorsun ekstra. Mesai saatlerinin dışı için hastane ona ücret vermiyor çünkü. Gece 4 te de yapsan doğumu gelmek zorunda kalıyor. Bence o konuda haklılar he ücret daha az olabilir mi olabilir o konuda bir şey diyemem.
hangi doktorda karar kildin canim ?Kızlar yardımm. Gebelik düşünüyorum.Gebelik öncesi kontrol ve daimi bi doktorum olsun istiyorum avcılarda oturuyorum. önerebileceginiz hastane dr varmı ? avcılar hospital yakın bana varmı oraya giden ?
hangi doktorda karar kildin ben hala kararsizimaslın da bu ay kafam rahat artık nasılsa hamile kalabiliyorum diye düşünüyorum sonuçta kasmaya gerek yok hayırlısını diliyorum o kadar. inşallah hayırlı haberler veririm olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz. :)
Sidelya biz baya yakinmisiz seninle burda tesadüf gördüm şimdi :)) halen o faruk çekmeceli olacak dr mi gidiyorsun. Geçen hafta nil hanima randevu bulamadım ona gitmek zorunda kaldım psikolojimi bozduevet ama ona bakarsanız faruk çekmeceli ek ücret almıyor. o da dr , o da dr... tercih meselesi tabii. dr lar zaten dünyanın parasını alıyor, şahsen kuzenimden biliyorum. o kadar paraya bir de 500 tl ek ücret bana saçma geliyor hepsi bu. tercih meselesi tabikide. hayırlı doğumlar dilerim sizede
Sidelya biz baya yakinmisiz seninle burda tesadüf gördüm şimdi :)) halen o faruk çekmeceli olacak dr mi gidiyorsun. Geçen hafta nil hanima randevu bulamadım ona gitmek zorunda kaldım psikolojimi bozduiki gün kendime gelemedim hatta ona özel konu açtım :) nasılsın bu arada artık pek karsilasmiyoruz topic de :)
Torium un biraz üstünde oturuyorum :) şimdi annemin yanına geldim değişti haliyle doktorum ve cok memnunum. Ağrıların sırt bel kasik falan mı ciddi bişey yoktur inşallahcnm bu sıralar ağrılarım varfaruk beye devam ediyorum ama burcu hanmdan randevu aldım ayın 7 sine. faruk bey güvenimi sarstı bir yazı okudum internette bu saatten sonra da dr değiştirmek ne derece doğru olur bilemiyorum sen nerde oturuosun cnm bu arada :) ay yakın olmamıza çokkk sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?