Istanbul Avrupa genelinde pazarlar??!!

artık anadolu yakasında olduğum için gidemiyorum ama çarşamba fatih pazarını tek geçerim...

hiç duymadınız keşfetmedniz belki size bir pazar öneririmki akıllara zarar bi yer.. beylikdüzü beylik pazarı... kapalı ve çok geniş bir alanda düzenli aradığınız ne varsa var... dehşet bi pazar ve çok çok uygun 5 tl ye triko elbise istermisiniz:)

hiç duymadınız keşfetmedniz belki size bir pazar öneririmki akıllara zarar bi yer.. beylikdüzü beylik pazarı... kapalı ve çok geniş bir alanda düzenli aradığınız ne varsa var... dehşet bi pazar ve çok çok uygun 5 tl ye triko elbise istermisiniz:)

Haftanin hangi günü peki?

ya çalışınca gidilmiyoki çarşamba pazarı işte daha hiç gidemedim :((( sadece bakırköy pazarı bıktım ondanda stres atırıyo pazar bana

Kizlar,

bugün nihayet ilk kez Bakirköy Cumartesi pazarina gitmek kismet oldu! Metro ile ulasim cok kolay..Metro cikisin´in hemen yani basinda!

Gercekten kiyafet olarak herseyyyyyyyy var...gez gez bitmiyorrrrr..! Ne ararsan var!! Tavsiye ederim! kaydirigubbakcemile5

pazartesi nerelerde güzel pazarlar var kızlar acil yardım lütfen :(

Cani kendim hic gitmedim ama arastirmalarim sonucu Pazartesi altta belirttigim yerlerde pazar varmis. Insallah isine yarar! opuyorumnanaktan

Cengelköy - Üsküdar
Pasabahce - Beykoz
Rami - Eyüp
Göztepe - Kadiköy
Istinye - Sariyer

cumartesi gun beşiktaş pazarı war. - salı ve cuma gunu kadıkoy pazarı -carsamba gunu fatih pazarı -pazar gunu m.koy pazarı warr die biliormm :)

1.kadıköyden bakırköye deniz otobüsü var, ona binersin seni bakırköy sahilde indirir, sahilden meydana yürürsün oradan pazara giden minübüsler var onlara binersin, pazardasın
2.kadıköyden metrobüse binersin, aktarmanı yaptıktan sonra incirli durağında inersin orada kimse sorsan gosterir zaten.
metrobuse çok yakın bence metrobusle gelmen seninçin daha kolay olur.

1.kadıköyden bakırköye deniz otobüsü var, ona binersin seni bakırköy sahilde indirir, sahilden meydana yürürsün oradan pazara giden minübüsler var onlara binersin, pazardasın
2.kadıköyden metrobüse binersin, aktarmanı yaptıktan sonra incirli durağında inersin orada kimse sorsan gosterir zaten.
metrobuse çok yakın bence metrobusle gelmen seninçin daha kolay olur.

Çok teşekkür ederim (:

arkadaşlar bende istanbula gideceğim ama. şöyle uygun fiyatlı alışveriş yapabileceğim bir yer varmı. özellikle aksaraya (tranvay durağına) yakın.

fatih çarşamba güzel deil. yeşilköy çarşmaba pahalı. ama fındıkzade cuma pazarını öneririm fiyatlar çok uygun ve modeller çok güzel hemde tam tramway durağı karşısı:34:

Back
X