istanbul avrupa yakası doktor tavsiyeleriniz varmı?

hulyaslm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
271
1
46
42
İstanbul
merhabalar, ben zeytinburnunda oturuyorum4,5 aylık hamileyim ve hala bir doktorda kararlı kalamadım malesef,çok uzak olmamak kaydıyla iyi doktor ve hastane tavsiyeleriniz varmı lütfen yarıdm edermisinz?:49:

merhaba ben hamile değilim ancak birçok hamile arkadaşımın doğum yaptığı ve benim rutin kontroller için gittiğim doktorum var ancak muayenehane eğer düşünürsen bilgi verebilirim muayenehanesi çalışlar da.

merhaba ben hamile değilim ancak birçok hamile arkadaşımın doğum yaptığı ve benim rutin kontroller için gittiğim doktorum var ancak muayenehane eğer düşünürsen bilgi verebilirim muayenehanesi çalışlar da.

aslında doktorumdan memnunum ama doğum ücreti biraz fazla geldi..çalışlar nerde? bilgi verirsen sevinirim

Kocamustafapaşa' da kendi dr.umu önerebilirim. Özel muayenehanesine gidiyorum fiyatıda duyduğum fiyatların içinde en uygunu. 4 senedir tanıyorum kendisini ve uzun senelerdir devam eden hastalarını biliyorum, akrabalarımdan gidenler de dahil.. Cerrahpaşa hastanesine çok yakın, Zeytinburnu'ndan tren kullanabiliyorsunuz Samatya'ya kadar,sekreteri sizin semtte oturuyor da :)

bedne zeytinburnunda oturyorum ve 6,5 aylığım inşallah bu konuyla ilgilencem :31:

ben de zeytinburnunda oturuyorum ve 8 haftalık hamileyim. ermeni hastanesin de yakup çilingir e gidiyorum gayet memnunum. kesinlikle tavsiye ederim..

Malesef hiç bilgim yok yakın zamanda bi tanıdığım doğum yaptı bebeğini görmeye gidince sorucam fiyatını..

teşekkür ederim,araştırdım ama bişey elde edemedim,nurcan hanım çok beğenilmiş araştırdığım kadarıyla bi ona gidip deniyim,sorarım artık gidince söylerler heralde

bende geçen sene nurcan hanımda doğum yapmış biri olarak pek memnun olduğumu söyleyemem hastane ücreti uygun evet ben bebeğin sünnetiyle birlikte sezeryana 1100 tl verdim ama ben bir daha kesinlikle gitmem

ayaz34
bende geçen sene nurcan hanımda doğum yapmış biri olarak pek memnun olduğumu söyleyemem hastane ücreti uygun evet ben bebeğin sünnetiyle birlikte sezeryana 1100 tl verdim ama ben bir daha kesinlikle gitmem

bende nurcan hanıma gidiyorum siz böyle söyleyince korktum biraz memnun kalmadığınız şey nurcan hanım mı fiyatlar mı?

doğumdan çıktığımda bir santimlik bacağımda su toplamıştı dikişin biraz aşağısı mosmor olmuş nedenini hala bilmem nerdeyse 1.5 yıl oldu ama dikiş izi o kadar kalın ve kötükü 10 kilo vermeme rağmen toparlanmadı üstelik çatlak falanda yok tahribattan olsun diyeceğim benimle aynı dönem bir sürü doğum yapan arkadaş var ve hiç birinde yok bu anlattıklarım benden 3 ay önceki arkadaşımda dikiş yok neredeyse kötü yani terzi misali iyisi var kötüsü var üstelik çok kötü bir sezeryan geçirdim ben suni sancıyı bile ağrı olarak görmemiş biri olarak doğum sonrası millet ayağa kalkarken ben çok zor kalktım ağrı eşiği yüksek biri olduğum halde kötüydü yani düşündükçe doğumdan soğuyorum

Back
X