Kına Gecesi İstanbul Avrupa Yakası Gelin Hamamı Yapılacak Yer

Paradise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.436
3
116
İzmir
Kızlar İstanbul Avrupa Yakası Gelin Hamamı Yapılacak Yer Arıyorum Fiyatı Uygun Bir Yer Biliyormusunuz?

Bu Konuda Tecrübeli Daha Önceden Gelin Hamamı Yapmış,Yada Yapma Hazırlığında Olan Arkadaşlar Yardımcı Olabilr mi?

bende bilmiyorum. ve bende ileridee baya bir ielride şöyle bir 10 yıl sonrasında senin yerinde olacağım :D:D umarım bulursun:)

Biraz geç olacak ama, bi hamam önerebilirim.
Bundan sonra gelin hamamı yapmak isteyenlere fikir olur.
Eyüp Pierre Loti de Turqhouse otel var, oranın hamamı çok temiz.
Belirli bi kişi sayısından sonra kapatıyorlar, yanlış hatırlamıyorsam 4 kişiden sonra.

Biraz geç olacak ama, bi hamam önerebilirim.
Bundan sonra gelin hamamı yapmak isteyenlere fikir olur.
Eyüp Pierre Loti de Turqhouse otel var, oranın hamamı çok temiz.
Belirli bi kişi sayısından sonra kapatıyorlar, yanlış hatırlamıyorsam 4 kişiden sonra.

Aklımızda bulunsun :71:

Aksaray'da Kardelen spa var akgün hotel içinde. kadın erkek karışık. o kısmı kötü. bol bol erkek turist çıkıyor karşına.
florya'da flowers var, kadın erkek günleri ayrı ve lükse kaçıyor ama süper bir yer.

cağaloğlu hamamı var, orası da kaliteli.

bunlar da bnm gittiiğim yerler:)

Şirinevler Güven hamamı..
Eşim sürekli oraya gider
çok temiz olduğunu söyler
nette de bulabilirsiniz...

Bnde avrupa yakasinda gelin hamami yapabilecegim bir yer ariyorum kizlar onerilerinizi bekliyorum...

Kızlar İstanbul Avrupa Yakası Gelin Hamamı Yapılacak Yer Arıyorum Fiyatı Uygun Bir Yer Biliyormusunuz?

Bu Konuda Tecrübeli Daha Önceden Gelin Hamamı Yapmış,Yada Yapma Hazırlığında Olan Arkadaşlar Yardımcı Olabilr mi?

bulabildiniz ve yaptınız mı bende istiyorum yer bulamadım

Back
X