bende dugun ıcın mekan arıyorum
smdı burdan okudum mehmet restauranta baktım
benım nısanlımda sarıyerde oturuyor cok guzel bır yere benzıyor
gercı benım dugunum ekım kasım gıbı olucak kapalı yerde olmak zorunda
tarabyadakı cent kolejınde yaptım bende nısanımı cok cok guzel oldu tavsıye ederım
canim benim mehmet restauranttan fiyat teklifi aldim 500 kisilik yemeksiz (pasta börek icecek fln) herhangi eklemeler yapabiliyorsun mesela ben dondurma ve meyve tabagida istedim 6000 tl fiyat cikarttilar yemekli kisi basi 40-45 tl arasinda degisiyor cok ilgili insanlar herseyi istediginiz gibi ayarliyabiliyorsun hic bir kisitlama yok 500 kisilik davette komple mekani kapatiyorlar senin icin anlasmali fotografcilarida flnda var tek favorim suan mehmet restaurant ama tabiki baska yerlerede gidip bakmak istiyoruz gerci nisanini cent kolejinde yapmissin dügünü daha güzel bi yerde yapmalisin ki hafifi kacmasin :)) sen cent kolejinde ne kadar ödedin? yemeklimiydi? mehmet restaurantin ic kismida oldugu icin yaz kis sorun olcagini sanmiyorum hem biliyorsun burasi bazen ekim kasim yaz günlerindeki gibi oluyor hem yagmur icin gereken önlemleride almislar :)) senin kilyos yolunda baska bildigin mehmet restaurantta benzer mekanlar varmi?
speedy gonzales tac dügün salonu bende baktim ama cok olumsuz sey duyunca vazgectim bu arada kizlar benimki seneye yaza olcak 500-600 kisi düsünüyoruz birde bende yemeksiz istiyorum bakalim gönlüme yatan biyer bulabilcekmiyim :))
xzgi cim dedigin yerlerede bir bakicam Dış mekanın üst kısmı kapalıymis yağmur yağdığında etrafıda kapatılabilecek bir branda sistemleri varmis bimiyorum bir gidip görüsmek lazim dogru diyorsun bizde öyle düsünüyoruz dügün yapcagima gider evimi daha kaliteli esyalarla döserim demistim ama kayinpederim benim tek oglum var dügünsüz olmaz diye tutturunca bizde yapmaya karar verdik simdide fazla masrafsiz ama tam istedigim gibi bi yer ariyorum ben kesinlikle dügün salonu istemezdim elif gonulu görene kadar ama oda pahaliymis ve dügün salonu icin degmez diye düsünüyorum hem speedy girisi kötü fln diyince biraz sogudum ordan mehmet restaurant icime sindi ama gidip bakmak lazim iste
speedy gonzales tac dügün salonu bende baktim ama cok olumsuz sey duyunca vazgectim bu arada kizlar benimki seneye yaza olcak 500-600 kisi düsünüyoruz birde bende yemeksiz istiyorum bakalim gönlüme yatan biyer bulabilcekmiyim :))
canım ben aradım bugun orayı baya ındırımde yaptırdım aralık ayı fıyatını verdıler bıze 500 kısılık mısket kofte,kroket,pacanga boregı,sosıs vs olucak cumartesı olursa 6 bin dıger gunler 5bin.evet banada bahsettı kapatabılıyoruz dedı.bu pazar gıdıp bakabılırım ben eger nısanlım p3 basından kalkabılırsecanlı gıdıp goreyım yorum yaparım sana canım
evet canım dogrudur ama gorundugu gıbımı bılmıyorum suan bana 15 dakıka uzaklıgı var ama nısanlım daha tarıhımızı almadık dıyor gıdıp bakmanın ne anlamı var dıyor.buarada en az 3 ay onceden mı alabılıyorsun tarıhını bız kasım ayı olarak dusunuyoruzdabu fiyatı mehmet restaurant için mi verdiler? web sitesine baktımda harika bir yere benziyo orası ya :)
bende henüz indirimle ilgili birsey sormadim o kismi nisanlima birakmak istedim :)) ama bence 500 kisilik deniz manzarali acik hava teras ve bol ikram cesitleriyle gayet uygun bi fiyat :S bilemedim yani hosuma gitti aslinda görüstükten sonra banada haber verirmisin nasildi diye sana özelden mail adresimi atarim msndede görüsebiliriz daha kolay olur belki :) bende ozan restauranti baktim cok güzel mekan ama orasi biraz tuzluya benziyor fiyat hakkinda bi bilgin varmi nisanlinin abisi yemeklimi yapmisti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?