istanbul avrupa yakasina tasinmak istiyorum ama...

cedish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
200
42
73
İstanbul
Arkadaslar, merhaba. istanbul avrupa yakasina tasinmak istiyorum ama cok da bilmiyorum. Bebegim var bu yuzden park. ..vs olsun istiyorum. Ayni zamanda 4 levente yakin olsun istiyorum. Bir de kirasi en fazla 800 -900 tl olsun. Bana mekan onerebilir misiniz? Metro güzergahı özellikle ama evler cok pahalli :(

4. levente yakın, metroya yakın en mantıklısı kadıköy veya altunizade görünüyor.

aslında altunizade veya bağlarbaşı kısmı sizin için çok uygun. ama o fiyatlara düzgün bir ev bulabilir misiniz oralardan bilemiyorum.

kadıköyden 4. levente direk giden otobüs hattı bile var. 125 numara. bu hattığın geçtiği yerleri inceleyin güzel yerlerdir.

fıstıkağacı kuruçeşme taraflarına da bakabilirsiniz. bunlar üsküdara bağlı. parklar filan var. fethi paşa korusuna çok yakın. çamlıca korusuna yakın.

kozyatağı da sizin için uygun olabilir. metroya yakın. vs vs. hayırlı olsun bu arada.

4. levente yakın, metroya yakın en mantıklısı kadıköy veya altunizade görünüyor.

aslında altunizade veya bağlarbaşı kısmı sizin için çok uygun. ama o fiyatlara düzgün bir ev bulabilir misiniz oralardan bilemiyorum.

kadıköyden 4. levente direk giden otobüs hattı bile var. 125 numara. bu hattığın geçtiği yerleri inceleyin güzel yerlerdir.

fıstıkağacı kuruçeşme taraflarına da bakabilirsiniz. bunlar üsküdara bağlı. parklar filan var. fethi paşa korusuna çok yakın. çamlıca korusuna yakın.

kozyatağı da sizin için uygun olabilir. metroya yakın. vs vs. hayırlı olsun bu arada.

Tesekkurler fikirleriniz icin. Anadolu yakisindaki metro kadıköye gidiyor oradan vapurla besiltas sonra dolmus ya da otobusle 4. Levent. ..cok uzun bir yol. Ben o yuzden avrupa yakasinda bir yer ariyorum ama sanirim benim dusundugum tutara biraz zor. 125 numarayı da inceleyecegim

Beşiktaş, Zincirlikuyu, Maslak, Ayazağaköyü, Mecidiyeköy, Cevahir, Gültepe, Kağıthane bu yerlerden 4.Levent'e gidişiniz çok kolay olur.

Tesekkurler fikirleriniz icin. Anadolu yakisindaki metro kadıköye gidiyor oradan vapurla besiltas sonra dolmus ya da otobusle 4. Levent. ..cok uzun bir yol. Ben o yuzden avrupa yakasinda bir yer ariyorum ama sanirim benim dusundugum tutara biraz zor. 125 numarayı da inceleyecegim

ay cnm kusura bakma ben anadolu yakasında bir yer arıyorum diye okumuşum. oyüzden köprüye yakın yerleri yazdım :)

Mecidiyeköy - Gülbağ tarafında o fiyata evler var, ama çocuk için uygun mu bilemem..
Kurtuluş, Pangaltı tarafında bulunabilir o fiyata. Gülbağ'dan daha nezih. İkisinden de metroyla levente gitmeniz çok rahat olur.

Veya Levent sanayi mahallesi tarafına bakabilirsiniz, ama hiç bilmiyorum orada evler nasıldır.. bir de mecidiyeköy astoria'nın arka kısmında da ucuz evler var. Ayrıca Cevahir'in arka kısmında da kiralar o civarda.

istediğiniz bölgelerdeki evler ya çok pahalı ya da kötü...
kağıthane ve sanayi mahallesine bakabilirsiniz, oralarda evlerin yoğunluğu levent-şişli kadar değil, parkı bahçesi daha bol
bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz leventin içlerinde de bulabilirsiniz.
öğrenciyken ve yeni evliyken şişli ve beşiktaşta oturdum, 12 yıl önce şişlide 2+1 tek cepheli eve 800 tl veriyorduk, bina da 50 yıllık vardı, akarı kokarı hiç bitmezdi, tavsiye etmem...

Back
X