İstanbul Avrupa yakasında Çocuk doktoru

3kurusa5kofte

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
167
138
103
33
Bebeğim 13 aylık.Avcılar da oturuyorum.Bu zamana kadar iyi bir çocuk doktoruna denk gelmedim.Bebeğimin süt alerjisi vardı çok şükür yendik.Fakat Laktoz intoleransı devam ediyor.Çok şükür çok hastalanan veya bir hastalığı olan bir bebek değil. Ama alerji konusunda çok aşırı yıprandım.5 aylıkken öğrendim zehir gibi 5 ay geçti. Kakası mukuslu aşırı gazlı , uykusuz kolik bir bebekti. Gittiğim doktorlara alerjisimi var dememe rağmen ne test ne diyet hiç bir şey önermediler.Sadece bir doktor olabilir süt ve süt ürünleri yeme dedi ama aynı doktor 4. aya geçinde sütlü bir kaşık maması önerdi. Bir daha da gitmedim. Gittiğim doktorlar sadece kulağına boğazına bakıyor ciğerleri dinliyor. Boy, kilo ölçümü yapıyor. Zaten hasta değilse boğaz ve kulakta bir şey çıkmıyor.Laktoz hassasiyeti için kakada reduktan madde bakar mısınız diye bile ben söyledim. 6 aylıkken alerji doktorumuzu bulduk ve memnun kaldık ama yaklaşık 4 aydır hiç çocuk doktoru görmedi.Alerji doktoru boy kilo bakıyor boğaz , kulak vs. onlarada bakıyor.Ona da 3 aydir gitmiyoruz.Sonuçta onun bölümü farklı alerji için yarım saat kalıyoruz bir de diğer soruları soramıyorum.Bir çocuk doktoru görsün beslenmesi ,uyuması , sünnet , konuşması, dişleri ,genel gelişimi vs. bir sürü soru hakkında bilgi versin istiyorum. Kan , idrar ,kaka tahlili yapılması gerekiyor. Sadece 2 kere hemogram bakıldı ondada kanı düşük çıktı.Ama b12 , demir felan hiç bakılmadı.Avcılarda Enrico bey, Gülcihan hanım , Aydın bey , Hakan bey Bu doktorlar dışında tavsiyeye istiyorum. Bir de telefon numarasını veren bir doktor istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ediyorum

Fatih baya uzak ama gidilebilir. Acil bir durumda en yakın hastaneye giderim zaten.

Fatih baya uzak ama gidilebilir. Acil bir durumda en yakın hastaneye giderim zaten.
dr ertuğrul genca. özel polikliniği var. sabah 9-akşam 9 istediğiniz zaman arayabilirsiniz diyor. işinin ehli biri çok bilgili. 72 yaşında, hastalarım beni bırakmıyor diyor yoksa bırakırmış doktorluğu çocukken doktoru olduğu hastasının torununun doktoru olmuş şuan duyunca şok oldum :) muayene ücreti 50₺. para için yapmadığı çok belli zaten. bence her annenin ya da her çocuğun karşılaşması gereken doktorlardan biridir

internet üzerinden baktım. Çok olumlu yorumlar. Fakat tıp merkezinde çalışıyormuş. Orası testler için yeterli ve güvenli mi?
Eger size guvenli gelmezse disarda yaptirabilirsiniz testlerinizi doktorun önerdigi. Ben anadolu yakasindayim ozelde test istediginde devlet hastanesinden randevu aliyorum soyluyorum doktora orda yaptiriyorum testlerini. Ben bu doktora gitmiyorum yanlis anlasilmasin takip ediyorum 2 yildir baya basarili.

İsmini yinede paylasir misiniz ? Bizimde aklimizda olsun

internette inanılmaz övmüşler sanırım bu doktora gidicem. Muayne ücreti ne kadar peki tek bir yer de mi çalışıyor. Çalıştığı yerde testler yapılıyor mu ?
Ben giderken medicanadaydi , ordan ayrildi. İnt adres teli var ordan ogrenebilirsiniz.dr dan memnunduk ama saglik sigortasindan dolayi baska hastaneye gidiyorum artik.

Cok sik dr a gitmiyorum aslinda , internetten kadir tugcuyu takip ediyorum yillardir. Onun sayesinde dr suz hallediyorum.
Genel durumuna bakarim , aile hekimine muayne ettiririm genellikle. Normal hastaliklarda, soguk alginligi, ates gibi.

Yani uzun yillardir bu sekilde duzen oturttum, okuyarak ve yasayarak. Buyuk kizim 7 yasinda.

En son medikalparka gitmistim , kadin bir dr a . Ama 1 kere gittigim icin cok yorum yapamiyorum. Genelde degisik dr lara gidiyorum.
Erkan aslani begendigim icin hep ona gitmek isterdim , ayrilmasaydi.

Yinede emin olamadigim bir durum olursa , erkan aslana giderim .

Çok teşekkür ederim. Yarın arayıp bütün bilgileri alıcam. Şuan hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz
Rica ederim bu arada . Bir kere kucuk kizim 1 buuk yasinda 5 gun ateslendi .Ben de ates uzun surdu diye bir muayne ettiriyim dedim , erkan beye.
Hic bir sey yemiyor kizim. Ama su icmesine yada emzirmeye dikkat ettim . Simdi dedim dr kan aldiricak , serum bile takar .
Gittim muayne etti. Bir seyi yok iyilesiyor dedi. Tam gittigim gun de atesi dustu. Oyle iste .

bahçelievler medical park mı ismi neydi ? Ben de bir kere büyük bi hastanede tahlil yaptırayım diyorum. Çünkü tahlil yapılması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…