- 5 Haziran 2015
- 167
- 138
- 103
- 33
- Konu Sahibi 3kurusa5kofte
-
Fatih baya uzak ama gidilebilir. Acil bir durumda en yakın hastaneye giderim zaten.fatih uzak kalmaz derseniz çok iyi bir doktor önerebilirim? yeğenimin astım bronşitini havasız ilaçsız 2 yaşında atlattırdı. hoş ona göre astım bronşit diye bir hastalık yok :) çok güzel anlatarak anneye de işliyor
internet üzerinden baktım. Çok olumlu yorumlar. Fakat tıp merkezinde çalışıyormuş. Orası testler için yeterli ve güvenli mi?Dr murat palabiyik var bakirkoyde instada var bi bakin isterseniz
dr ertuğrul genca. özel polikliniği var. sabah 9-akşam 9 istediğiniz zaman arayabilirsiniz diyor. işinin ehli biri çok bilgili. 72 yaşında, hastalarım beni bırakmıyor diyor yoksa bırakırmış doktorluğuFatih baya uzak ama gidilebilir. Acil bir durumda en yakın hastaneye giderim zaten.
Eger size guvenli gelmezse disarda yaptirabilirsiniz testlerinizi doktorun önerdigi. Ben anadolu yakasindayim ozelde test istediginde devlet hastanesinden randevu aliyorum soyluyorum doktora orda yaptiriyorum testlerini. Ben bu doktora gitmiyorum yanlis anlasilmasin takip ediyorum 2 yildir baya basarili.internet üzerinden baktım. Çok olumlu yorumlar. Fakat tıp merkezinde çalışıyormuş. Orası testler için yeterli ve güvenli mi?
İsmini yinede paylasir misiniz ? Bizimde aklimizda olsunfatih uzak kalmaz derseniz çok iyi bir doktor önerebilirim? yeğenimin astım bronşitini havasız ilaçsız 2 yaşında atlattırdı. hoş ona göre astım bronşit diye bir hastalık yok :) çok güzel anlatarak anneye de işliyor
dr ertuğrul genca, yukarda belirttim detaylı :)İsmini yinede paylasir misiniz ? Bizimde aklimizda olsun
Pardon isme bakmamisim. O dr u gordum ,baskasi yazdi sandim. İlk mesajda yazmayinca :) tesekkurlerdr ertuğrul genca, yukarda belirttim detaylı :)
rica ederim :)Pardon isme bakmamisim. O dr u gordum ,baskasi yazdi sandim. İlk mesajda yazmayinca :) tesekkurler
internette inanılmaz övmüşler sanırım bu doktora gidicem. Muayne ücreti ne kadar peki tek bir yer de mi çalışıyor. Çalıştığı yerde testler yapılıyor mu ?Dr erkan aslana gitmistik 2 3 kere memnun kalmistik.
Ben giderken medicanadaydi , ordan ayrildi. İnt adres teli var ordan ogrenebilirsiniz.dr dan memnunduk ama saglik sigortasindan dolayi baska hastaneye gidiyorum artik.internette inanılmaz övmüşler sanırım bu doktora gidicem. Muayne ücreti ne kadar peki tek bir yer de mi çalışıyor. Çalıştığı yerde testler yapılıyor mu ?
Çok teşekkür ederim. Yarın arayıp bütün bilgileri alıcam. Şuan hangi hastane ve doktora gidiyorsunuzBen giderken medicanadaydi , ordan ayrildi. İnt adres teli var ordan ogrenebilirsiniz.dr dan memnunduk ama saglik sigortasindan dolayi baska hastaneye gidiyorum artik.
Rica ederim bu arada . Bir kere kucuk kizim 1 buuk yasinda 5 gun ateslendi .Ben de ates uzun surdu diye bir muayne ettiriyim dedim , erkan beye.Çok teşekkür ederim. Yarın arayıp bütün bilgileri alıcam. Şuan hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz
bahçelievler medical park mı ismi neydi ? Ben de bir kere büyük bi hastanede tahlil yaptırayım diyorum. Çünkü tahlil yapılması lazım.Cok sik dr a gitmiyorum aslinda , internetten kadir tugcuyu takip ediyorum yillardir. Onun sayesinde dr suz hallediyorum.
Genel durumuna bakarim , aile hekimine muayne ettiririm genellikle. Normal hastaliklarda, soguk alginligi, ates gibi.
Yani uzun yillardir bu sekilde duzen oturttum, okuyarak ve yasayarak. Buyuk kizim 7 yasinda.
En son medikalparka gitmistim , kadin bir dr a . Ama 1 kere gittigim icin cok yorum yapamiyorum. Genelde degisik dr lara gidiyorum.
Erkan aslani begendigim icin hep ona gitmek isterdim , ayrilmasaydi.
Yinede emin olamadigim bir durum olursa , erkan aslana giderim .
Evet bahcelievler ozlem ozlem basoglu oner di gittigimiz dr .bahçelievler medical park mı ismi neydi ? Ben de bir kere büyük bi hastanede tahlil yaptırayım diyorum. Çünkü tahlil yapılması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?