Bebeğim 13 aylık.Avcılar da oturuyorum.Bu zamana kadar iyi bir çocuk doktoruna denk gelmedim.Bebeğimin süt alerjisi vardı çok şükür yendik.Fakat Laktoz intoleransı devam ediyor.Çok şükür çok hastalanan veya bir hastalığı olan bir bebek değil. Ama alerji konusunda çok aşırı yıprandım.5 aylıkken öğrendim zehir gibi 5 ay geçti. Kakası mukuslu aşırı gazlı , uykusuz kolik bir bebekti. Gittiğim doktorlara alerjisimi var dememe rağmen ne test ne diyet hiç bir şey önermediler.Sadece bir doktor olabilir süt ve süt ürünleri yeme dedi ama aynı doktor 4. aya geçinde sütlü bir kaşık maması önerdi. Bir daha da gitmedim. Gittiğim doktorlar sadece kulağına boğazına bakıyor ciğerleri dinliyor. Boy, kilo ölçümü yapıyor. Zaten hasta değilse boğaz ve kulakta bir şey çıkmıyor.Laktoz hassasiyeti için kakada reduktan madde bakar mısınız diye bile ben söyledim. 6 aylıkken alerji doktorumuzu bulduk ve memnun kaldık ama yaklaşık 4 aydır hiç çocuk doktoru görmedi.Alerji doktoru boy kilo bakıyor boğaz , kulak vs. onlarada bakıyor.Ona da 3 aydir gitmiyoruz.Sonuçta onun bölümü farklı alerji için yarım saat kalıyoruz bir de diğer soruları soramıyorum.Bir çocuk doktoru görsün beslenmesi ,uyuması , sünnet , konuşması, dişleri ,genel gelişimi vs. bir sürü soru hakkında bilgi versin istiyorum. Kan , idrar ,kaka tahlili yapılması gerekiyor. Sadece 2 kere hemogram bakıldı ondada kanı düşük çıktı.Ama b12 , demir felan hiç bakılmadı.Avcılarda Enrico bey, Gülcihan hanım , Aydın bey , Hakan bey Bu doktorlar dışında tavsiyeye istiyorum. Bir de telefon numarasını veren bir doktor istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ediyorum