Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler İstanbul AVRUPA yakasında ucuz ABİYE

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
Kızlar yardım ve önerilerinize çok ihtiyacım var.
2 hafta sonra İstanbul avrupa yakasında olacağım.
Erkek arkadaşımın kuzeninin düğünü var ve çok ağır olmamak kaydıyla abiye elbise alacağım.

Sorun şu ki sadece 2-3 gün gezme fırsatımız olacak erkek arkadaşım asker olduğu için.Ve bütçem maksiimum ayakkabı çanta elbise toplam 200 tl olabilir.

Zaten aradığım elbise en son trendler den değil klasik bir model düşünüyorum taşı tuşu boncuğu olmasın hatta

düz siyah şifon uzun mümkünse straplez abiye var aklımda.çok abartı olmak istemiyorum.
Bu tür ucuz uzun abiye bulabileceğim nereler var istanbul avrupa yakasında ?
nolur bi yardım edin kızlarrrrrrrr
:44:

Son düzenleme:
hadi ama hiç mi İstanbul'u bilen yok,yapmayınn

vay be 1 haftayı geçti konuyu açalı hala hiç cevap yok

Son düzenleme:
avrupa yakasında değilim ama fatihe gidebilirsin. en uygun fiyat orasıdır. bakırköy de var ama orayı bilmiyorum.

teşekkürler kızlar düşündüğüm tarzda bir elbise buldum ekru renginde hakan yıldırım tasarımı çok ta severek giydim

Bakirkoyde hangi caddeye bakmam lazim?? Kafam karisiyor her gidisimde(

bende tam anlatırım ama:) alt çarşılar oluyor ben orda çok abiye satan yerler görmüştüm carusele yakın.oraları pek bilmem ama yardımcı olmak istedim.

teşekkürler kızlar düşündüğüm tarzda bir elbise buldum ekru renginde hakan yıldırım tasarımı çok ta severek giydim

Elbise bulmana cok sevindim nereden buldugunu soylersen galiba daha cok daha fazla sevinecem:))) yegenimin sunnet dugunu var ve ben resmen deli tavuk gibi elbise ariyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…