Doğuma Hazırlık İstanbul Avrupa yakasındaki doğum yapılabilecek hastahane önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dambikimsi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
3
0
1
32
Merhabalar,

Tesadüf eseri 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Biraz panik olmuş durumdayım hem hastahane hem doktor adına ☹️ Sabah 8 Akşam 5 çalıştığım bir işim var. Maslak civarındayım. Sarıyer - Maslak - Şişli - Beşiktaş civarlarında önerebileceğiniz hastahane doktor var mı acaba?

Merhabalar,

Tesadüf eseri 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Biraz panik olmuş durumdayım hem hastahane hem doktor adına ☹ Sabah 8 Akşam 5 çalıştığım bir işim var. Maslak civarındayım. Sarıyer - Maslak - Şişli - Beşiktaş civarlarında önerebileceğiniz hastahane doktor var mı acaba?
Merhaba, Hayırlı olsun öncelikle
Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim ve bugün ilk kez doktora gittim, istanbul florence nightingale hastanesi dr arzu bebek e gittim ve kendisinden çok memnun kaldım, iletişimi çok güzeldi, senelerce devlette çalışmış, o çok belliydi. Tavsiye ederim...

merhaba ikinize de hayırlı olsun. Ben de 2 aylık hamileyim florence nightingale gayrettepeye gidiyorum ama doktorumdan çok da emin değilim. Arzu Hanım'a bakıyorum hemen :) Ben de hastane ve doktor arayışındayım. Acıbadem ve Florence'den doğum için fiyat aldım bu sabah ikisi de hemen hemen aynı kapıya çıkıyor gibi.

Merhaba, Hayırlı olsun öncelikle
Ben de yeni hamile olduğumu öğrendim ve bugün ilk kez doktora gittim, istanbul florence nightingale hastanesi dr arzu bebek e gittim ve kendisinden çok memnun kaldım, iletişimi çok güzeldi, senelerce devlette çalışmış, o çok belliydi. Tavsiye ederim...

Merhaba
Bu yazıyı yazalı baya olmuş ama doktordan memnun kaldınız mı.? 😃

Merhaba
Bu yazıyı yazalı baya olmuş ama doktordan memnun kaldınız mı.? 😃
Tabi memnun kaldım, tüm süreç boyunca çok rahattı, beni de rahatlattı. Whatsup üzerinden tüm sorularıma da cevap verdi, aradığımda da ulaşabildim. Her şey güzel gitti ve 2.5 ay önce bebeğimi de onunla kucağıma aldım 😀

Back
X